1 - 8av 8ledige stillinger

Nav ledige stillinger Bergen

Sorter
nav.no
3 dager siden

Sosialkurator, prosjekt

Nav Bergenhus Sosialtjeneste Bergen Kommune - Bergen, Hordaland

Nr: - stillingsident: logg inn for å se kontaktinformasjon50 presentasjon av stillingen: nav bergenhus har 140 dyktige medarbeidere. 90 av disse arbeider i sosialtjenesten, mens 50 er ansatt i den statlige delen av nav. Sammen yter vi nav tjenester til innbyggerne i bergenhus bydel.

karrierestart.no
6 dager siden

Sosialkurator, prosjekt

ledig-stilling-jobb - Bergenhus, Bergen

Nav bergenhus har 140 dyktige medarbeidere. 90 av disse arbeider i sosialtjenesten, mens 50 er ansatt i den statlige delen av nav. Sammen yter vi nav tjenester til innbyggerne i bergenhus bydel.

finn.no
9 dager siden

Rådgjevar innan området Økonomi og administrasjon

Hms Hordaland Nav - Ytrebygda, Bergen

Arbeidsoppgaver økonomiarbeid/fakturakontroll/anbod innkjøp hr/ikt nav og hjelpemiddelområdet er i stadig endring og ein må derfor rekne med endringar i arbeidsoppgåver og ansvarsområde. Kvalifikasjoner bachelor innan økonomi og administrasjon eller tilsvarande god ikt-kompetanse god kommunikasjon munnleg og skriftleg (nynorsk og bokmål) personlige egenskaper må kunne identifisere seg med nav sin visjon og verdiar må kunne meistre stort arbeidspress, være serviceinnstilt, strukturert og løysningsdyktig må kunne arbeide sjølvstendig og ha evne og vilje til samarbeid vi legg stor vekt på personlege eigenskapar og vi søkjer deg som er fleksibel og omstillingsdyktig og har stor arbeidskapasitet.

nav.no
8 dager siden

Rådgjevar innan området Økonomi og administrasjon

Hms Hordaland Nav - Bergen, Hordaland

Stillinga er plassert i kode 1434, rådgjevar, med bruttolønn frå kr. 472 300,- til kr. 497 000,-.Arbeidsoppgaver økonomiarbeid/fakturakontroll/anbod innkjøp hr/ikt nav og hjelpemiddelområdet er i stadig endring og ein må derfor rekne med endringar i arbeidsoppgåver og ansvarsområde.Kvalifikasjoner bachelor innan økonomi og administrasjon eller tilsvarande god ikt-kompetanse god kommunikasjon munnleg og skriftleg (nynorsk og bokmål)personlige egenskaper må kunne identifisere seg med nav sin visjon og verdiar må kunne meistre stort arbeidspress, være serviceinnstilt, strukturert og løysningsdyktig må kunne arbeide sjølvstendig og ha evne og vilje til samarbeidvi legg stor vekt på personlege eigenskapar og vi søkjer deg som er fleksibel og omstillingsdyktig og har stor arbeidskapasitet.Vi tilbyr 100 % fast stilling spanande, utfordrande og meiningsfylte arbeidsoppgåver innan eit viktig samfunnsområde aktive og engasjerte kollegaer medarbeidarar med høg kompetanse på ulike fagområde fleksibel arbeidstid god pensjonsordning gjennom statens pensjonskasse (frå løna blir det trekt 2 %)kontaktinformasjonsolveig øvrebø, avdelingsleiar, logg inn for å se kontaktinformasjon, solveig.Ologg inn for å se kontaktinformasjonarbeidsstadkokstaddalen 35 5257 kokstadsøk på stillinga:logg inn for å se kontaktinformasjonnøkkelinformasjon:arbeidsgivar:navreferansenr.

karrierestart.no
20 dager siden

Koordinerande rådgivande overlege (krol) til nav vestland

Nav Fylkeskontor Vestland - Bergen, Hordaland

Nav fylkeskontor vestland søker koordinerande rådgivande overlege (krol) til 100% fast stilling. ...Sundsgate 29, 5004 bergen ansettelsesform annet heltid/deltid heltid antall stillinger 1

jobbdirekte.no
18 dager siden

Miljøterapeut

Nav Bergen Vest Bergen Kommune - Bergen, Hordaland

Nr: - stillingsident: 4150880264 presentasjon av stillingen:miljøterapeut i bo-oppfølgingstjenesten nav bergen vestnav bergen vest har fra 01.01.2020 ledig 100 % fast stilling som miljøterapeut i bo-oppfølgingstjenesten. Nav bergen vest betjener ca 70 000 innbyggere og har rundt 80 ansatte i sosialtjenesten.Bo-oppfølgingstjenesten består av 7 ansatte og har oppfølging i hjemmet av tjenestemottakere i bydelen som har utfordringer knyttet til rus og eventuelt psykiske lidelser.

jobbdirekte.no
23 dager siden

Spesialpsykolog

Nav Vestland Arbeidslivssenter Senter For Jobbmeistring - Bergen, Hordaland

Nr: - stillingsident: 4150344246 presentasjon av stillingen: vi har ledig ei fast stilling som spesialpsykolog ved senter for jobbmeistring som er ein del av nav arbeidslivssenter vestland. Nav arbeidslivssenter vestland er eit ressurs- og kompetansesenter for inkluderande arbeidsliv (ia).

jobbdirekte.no
Lignende annonser med mer generelle søk:
30+ dager siden

Kursveileder i norsk for fremmedspråklige innvandrere

Metis Privatistskole - Kvam, Hardanger

Metis privatistskole søker veileder/lærer i 100% stilling til amo-kurs i norheimsund i perioden 06.01.20 til 05.06.20.Det blir lagt opp til en halv dag ved skolen i bergen med gjennomgang av rutiner...

finn.no
8 dager siden

Spesialsjukepleiar med vidareutdanning innan rus og/eller psykisk helse

Stord Dps Helse Fonna - Stord, Ytre Sunnhordaland

Org. Nr: - stillingsident: logg inn for å se kontaktinformasjon80 presentasjon av stillingen: ved tverrfagleg spesialisert rusbehehandling (tsb) har vi eit 1 års vikariat ledig for spesialsjukepleiar...

karrierestart.no
10 dager siden

Spesialsjukepleiar med vidareutdanning innan rus og/eller psykisk helse

Stord Dps Helse Fonna - Stord, Ytre Sunnhordaland

Org. Nr: - stillingsident: 4156809680 presentasjon av stillingen: ved tverrfagleg spesialisert rusbehehandling (tsb) har vi eit 1 års vikariat ledig for spesialsjukepleiar innan rus og/eller psykisk...

nav.no

Side 1 av 1

Fant du ikke det du var på jakt etter?

Hold deg oppdatert om Nav ledige stillinger Bergen

Område
  • Hordaland
  • Bergen
Omfang
  • Heltid (8)
Jobbtype
  • Fast (6)