Om oss - Rubrikk.no

Rubrikk.no er en søkemotor for norske rubrikkannonser. På sidene våre kan du finne alt du trenger med bare ett søk. Så hvis du er på jakt etter en bil, leilighet, jobb, sportsutstyr eller møbler så har du kommet til rett sted. Når du finner en annonse som interesserer deg kan du bare klikke på linken og da åpnes annonsen i et nytt vindu.

Hvis du ikke finner det du leter med en gang så husk at du kan du lagre søket ditt. Vi finner nye annonser hver dag fra alle Norges annonsesider. Vi vil da holde deg oppdatert om alle nye annonser som interesserer deg. Du trenger bare å utføre søket en gang, og så gjør vi resten. Vi sender bare annonser du er interessert i, ikke spam og du kan velge hvor ofte du ønsker å motta e-post. Det er enkelt å avslutte e-postene, og dette kan gjøres når som helst. Du kan også opprette en gratis konto for enkelt å administrere e-postvarsler.

Vær oppmerksom på at siden annonsene er samlet inn automatisk, kan vi ikke garantere at informasjonen er korrekt eller nøyaktigheten av innhold knyttet til eksterne nettsteder.

Geolokasjoner i Norge har blitt bygget ved hjelp av informasjon i fra www.erikbolstad.no/postnummer/ lisensiert under Commons Navngivelse 3.0 Unported Lisens.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, vennligst kontakt oss. Vi håper du finner denne tjenesten nyttig.

Address: Rubrikk Group AS, Møllergata 4, 7th floor, 0179 Oslo, Norway

Rubrikk Group AS er en frittstående aktør i den norske mediebransjen og samarbeider med aktører på tvers av gamle skillelinjer og etablerte strukturer. Selskapet ble stiftet i 2001 og eies av gründere og private investorer.Rubrikk Group AShar også lignende sider i andre land: