Does the challenge of running our show make your heart beat faster? Can you balance executing and delivering the master plan with a strategic focus on guest experience, revenue generation and achieving commercial results for our Stakeholders? Then why not come and join us at the Radisson Hotel Group to Make Every Moment Matter! where our guests can relax and enjoy the experience! Our General Mana...
Hvem er vi? Vi er et teknologiselskap som lager skreddersydde løsninger for serveringsbransjen.Hvorfor gjør vi dette? Fordi vi elsker serveringsbransjen og ønsker å transformere opplevelsen for alle gjennom innovativ teknologi!Hva trenger vi? Vi er på utkikk etter en entusiastisk kollega som vil ta eieransvar for leveranse av Booking-modulen vår til hele Norden fra vakre Stavanger. Du får ansvare...
Vår kunde har omgående behov for en Baker i full stilling, eller en som har jobbet med tilsvarende arbeid. Oppdraget blir frem til jul, men med muligheter for en fast stilling. Ved fast stilling vil det være krav til Norsk språk, men i vikariatet er det ikke.Må ha noe erfaring fra tilsvarende arbeid.Arbeidstider kl. 6.00 - 14.00, men kan også bli tidligere på natt.
Hvem er vi? Vi er et teknologiselskap som lager skreddersydde løsninger for serveringsbransjen.Hvorfor gjør vi dette? Fordi vi elsker serveringsbransjen og ønsker å transformere opplevelsen for alle gjennom innovativ teknologi!Hva trenger vi? Vi på utkikk etter en entusiastisk kollega som vil ta eieransvar for leveranse av Booking-modulen vår til hele Norden fra vakre Stavanger. Du får ansvaret f...
Meze Restaurant åpner dørene snart i Pedersgata 24. På denne turen leter vi etter kokker, servitører og kjøkkenpersonale.Meze er et utvalg av små retter som er tilberedt for å deles og serveres i Tyrkia, Hellas og deler av Midtøsten. Men å kalle det kun for små retter eller forretter er kjedelig. Det tar vekk historien og opplevelsen som gjør disse rettene til meze. Meze handler ikke bare om mat....
Brenner du for gode kundeopplevelser? Da er vi på utkikk etter deg!Vi er på utkikk etter flere servitører til teamet vårt. Du må være fleksibel til å stille opp på kort varsel og jobbe ved ulike lokasjoner i Stavanger-området. Arbeidstid vil være kveldstid. En fordel om du har erfaring fra a la carte/servitørerfaring. Hos oss vil du få være med på flere arrangementer og skape relasjoner med ulike...
Meze Restaurant åpner dørene snart i Pedersgata 24. På denne turen leter vi etter kokker, servitører og kjøkkenpersonale. Meze er et utvalg av små retter som er tilberedt for å deles og serveres i Tyrkia, Hellas og deler av Midtøsten. Men å kalle det kun for små retter eller forretter er kjedelig. Det tar vekk historien og opplevelsen som gjør disse rettene til meze . Meze handler ikke bare om ma...
Brenner du for gode kundeopplevelser? Da er vi på utkikk etter deg!Vi er på utkikk etter flere servitører til teamet vårt. Du må være fleksibel til å stille opp på kort varsel og jobbe ved ulike lokasjoner i Stavanger-området. Arbeidstid vil være kveldstid. En fordel om du har erfaring fra a la carte/servitørerfaring. Hos oss vil du få være med på flere arrangementer og skape relasjoner med ulike...
Vi søker en servitør til ca 25% stillingFordel om søker har tidligere erfaring fra restaurant eller bar.Grunnet sprit servering må søker være minimum 20 år.Søknad sendes på mail til Logg inn for å se kontaktinformasjon Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon
Vi søker en servitør til ca 25% stilling Fordel om søker har tidligere erfaring fra restaurant eller bar. Grunnet sprit servering må søker være minimum 20 år. Søknad sendes på mail til
Vi søker en kokk i 30- 50% stillingen. Søker må ha tidligere erfaring fra restaurantkjøkken. Søknad sendes på mail til
Til vårt bakeri søker vi nå etter en pliktoppfyllende og munter baker. Som baker er du med å ivaretar Madla Handelslags gode tradisjoner for utsøkt bakverk. Du vil jobbe sammen med godt kvalifiserte bakere og konditorier, som sammen setter særpreget på Madla Handelslag sine butikker. Vi setter ferskheten høyt og du bør derfor være en munter morgenfugl som elsker bakefaget. Søknader vil bli behand...
Spennende og variert deltidsjobb Til vår Coffee Shop på Stavanger stasjon søker vi etter serviceinnstilte medarbeidere. Vi ser etter deg som ønsker å gi våre gjester det lille ekstra og som ønsker en fleksibel deltidsjobb. Brygg din fremtid sammen med oss! Vi gleder oss til å bli kjent med deg, forelske oss i historien din og hjelpe deg med å realisere dine fremtidsplaner, håp og drømmer. Espress...
Vi ser som:LøsningsorientertImøtekommende og positivInteressert i mat og drikkeTrives i et hektisk miljøKan være fleksibel på arbeidstidHar kunnskap og erfaring innenfor mezeVi kan tilby:Konkurransedyktige betingelserEt godt arbeidsmiljøLønn etter avtale
We do not offer accomodation. Chef must be available in Stavanger starting as soon as possible! We have 1 available position as Sous Chef and 2 position for chef de partie fulltime. We are looking for motivated chefs with experience who wants to grow and take on new challenges with us. Must be able to speak english well.
Spennende og variert deltidsjobbTil vår Coffee Shop på Stavanger stasjon søker vi etter serviceinnstilte medarbeidere. Vi ser etter deg som ønsker å gi våre gjester det lille ekstra og som ønsker en fleksibel deltidsjobb.Brygg din fremtid sammen med oss!Vi gleder oss til å bli kjent med deg, forelske oss i historien din og hjelpe deg med å realisere dine fremtidsplaner, håp og drømmer.Espresso Ho...
Vi er nå på utkikk etter flere medarbeidere til vårt kantineteam i Stavanger og Sandnes. Du må kunne stille opp på kort varsel og være fleksibel for å jobbe på ulike lokasjoner. Vi tilbyr både lange og korte oppdrag. Arbeidstid vil være Mandag - Fredag mellom kl. 07.00 - 16.00. Vi ser etter deg som har erfaring fra restaurant/kantine/hotell med matlaging. Hos oss kan du utvikle deg med erfaring f...
Vi søker en bartender som minimum kan jobbe annenhver helg. Kan eventuelt kombineres med servitør om ønskelig. Søker må ha tidligere erfaring fra bar. Søkere uten erfaring vil ikke bli besvart. Søknad sendes på mail til
General ManagerDoes the challenge of running our show make your heart beat faster? Can you balance executing and delivering the master plan with a strategic focus on guest experience, revenue generation and achieving commercial results for our Stakeholders?Then why not come and join us at the Radisson Hotel Group to Make Every Moment Matter! where our guests can relax and enjoy the experience!Our...
Serviceminded Sous chef wanted! Yips is seeking a serviceminded Sous chef to join our team. We do modern asian restaurant and takeaway food in Stavanger, Norway. Together with the Head chef we want a organized Sous chef that want to keep developing the asian restaurant concept with exciting seasonal dishes.We are looking for a team player who can both lead and work together with the colleagues. K...
Felles arbeidsoppgaver og ansvar: Service- og prepp kjøkken Forberedelse og produksjon av mat Noe betjening av gjester og kasse må påregnes. Nedvask og renhold Varehåndtering og lagerkontroll Følge standard og interne HMS- og IK-mat rutiner, samt utfylling av skjemaer Yte god standard på mat og service i både restaurant og takeaway Bidra til godt arbeidsmiljø og trivsel på arbeidsplassen Delta på...
Ansvar Sous chef: Fungere som leder når kjøkkensjef ikke er til stede Kontroll på varelager og bestillinger Være med å planlegge drift, eventer og cateringer etc. Utvikling av ny restaurant meny Legge til rette for et godt arbeidsmiljø Opplæring av ansatte Felles arbeidsoppgaver og ansvar: Service- og prepp kjøkken Forberedelse og produksjon av mat Noe betjening av gjester og kasse må påregnes. N...
Dine arbeidoppgaver vil være: Aktiv tilstedeværelse og ledelse i restauranten med gjester og ansatte. Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, vaktplan, kostnadskontroll /fortjeneste. Opplæring, oppfølging og utvikling av medarbeidere Oppfølging av rutiner og systemer Varebestilling, varelager, varetelling og kontroll. Tett samarbeid med Daglig leder. Bidra til et godt arbeidsmiljø og sa...
Meze Restaurant ligger midt i Pedersgata 24. På denne turen leter vi etter kokker, servitører og kjøkkenpersonale. Meze er et utvalg av små retter som er tilberedt for å deles og serveres i Tyrkia, Hellas og deler av Midtøsten. Men å kalle det kun for små retter eller forretter er kjedelig. Det tar vekk historien og opplevelsen som gjør disse rettene til meze . Meze handler ikke bare om mat. Det ...
Side 1 av 2
Neste