1 - 24av 87ledige stillinger

Ledig jobb innen renhold

Sorter
12 timer siden

Renhold bodø

Helseforetakene - Bodø, Bodø/Fauske & omegn

Renholds seksjonen bodø er organisert under senter for drift og eiendom, og underlagt avdeling for driftsservice.Godt renhold innenfor insta 800 er en svært viktig del av tilbudet til våre brukere.Vi søker derfor en person som er opptatt av god kvalitet på leveransen innenfor en riktig økonomisk ramme.

finn.no
5 timer siden

Renhold av private hjem

Nell Renhold - Tønsberg, Tønsberg & omegn

Erfaring innen faget er en fordel, ellers tilbyr vi opplæring til rette vedkommende. Send søknad og cv til: krav til kompetanse erfaring innen renhold snakker og forstår godt norsk eller engelsk har førerkort og kanskje disponerer bil fleksibel og ansvarsbevisst ønsket kompetanse erfaring innen renhold daglig renhold, hovedrenhold, flytterenhold, vindusvask fleksibel arbeidstid.

nav.no
5 timer siden

80-100% stillinger, temporært renhold

Allianceplus Asavd Odda - Odda, Odda/Kvinnherad

Alliance+ sin avdeling i odda søker etter 2 renholdere i 80-100% stilling på temporært arbeid; hovedrengjøring byggrengjøring skuring/boning tepperens vindusvask vikar daglige poster varekjøring spesialrenhold fagbrev innen renhold er å foretrekke, men opplæring vil bli gitt.

nav.no
3 dager siden

Kantine med renhold

Heltopplagt - Oslo

Euromiljø rent as er et selskap i helt opplagt-konsernet, som har spesialisert seg på renhold av næringseiendommer. Vi har i dag nesten 100 renholdsavtaler, hovedsakelig innen stor-oslo.

karrierestart.no
3 dager siden

Renhold - vikariat

Herøy Kommune

Søker må beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig.Krav til kompetanseønskelig med fagbrev innen renhold, erfaring fra lignende arbeid.Andre opplysningertilsetting medio desember-19, vikariatet varer til 1.Oktober 2020 med mulighet for forlengelse.Arbeidstid fra 10.30-18.00 (barnehage fra 16.30).Ansettelse skjer på vanlig kommunale ansettelsesvilkår, herunder medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning.Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf.

karrierestart.no
2 dager siden

Tilkallingsvikar servicemedarbeider renhold - fusa

Iss - Fusa, Os/Fusa/Samnanger

Iss norge er markedsleder innen tjenestene renhold, catering, personalrestauranter, eiendom, support og kontorstøtte - både som enkelttjenester og som integrerte løsninger. ...Vi søker ansatte som er motivert, serviceinnstilt og liker å jobbe i et høyt tempo.Det er et krav at du har førerkort klasse b.Oppstart : snarestarbeidsoppgaver:utføre renhold i henhold til arbeidsomfang og planerfølge retningslinjer innenfor helse, miljø og sikkerhet (hms)opptre som en positiv representant for selskapetbringe innspill til nærmeste lederkontroll av eget arbeidbidra til optimal renholdsløsning hos kundenbidra til et godt samarbeid mellom iss og kundenegenskaper:kommunisere godt på norskfleksibel og serviceinnstiltmotiveres av å yte service og skape gode serviceopplevelsergod helse og motivert for en jobb i renholdsyrketdu kan arbeide selvstendigkvalifikasjoner:førerkort klasse bvi tilbyr:lønn i henhold til tariff.

jobbdirekte.no
7 dager siden

Fagleder(e) innen renhold

Norges Miljø Og Biovitenskapelige Universitet Nmbu - Ås, Follo/Ås/Frogn/Nesodden

Jobbnorge id: 176693 om stillingen ved eiendomsavdelingen, renhold er det ledig 1 fast og et vikariat (12mnd) i 100 % stilling som fagleder innen renhold. ...Elektroniske renholdsplaner på nettbrett, maskinelt renhold, teamarbeid og jobbrotasjon.

jobbdirekte.no
8 dager siden

Har du lidenskap for renhold, er effektiv og nøye? Da er dette jobben for deg!

Jks Norge - Trondheim Sentrum, Trondheim

Ønskede kvalifikasjoner:fagbrev eller lang erfaring innen renholdkjennskap til insta 800 er en fordelførerkort og bil er en stor fordelpersonlige egenskaper:selvstendigpåliteligeffektiv og strukturertrask og punktligimøtekommende og ansvarsbevisstopptatt av de små detaljergode norskkunnskapersom renholder må du også være serviceinnstilt og fleksibel til arbeidssted og arbeidstidvi tilbyr:tarifflønnhyggelige arbeidsvilkåroppfølging av jks konsulenthøres dette ut som noe for deg?

finn.no
5 timer siden

Tilkallingsvikar servicemedarbeider renhold - fusa

Iss - Fusa, Os/Fusa/Samnanger

Iss norge er markedsleder innen tjenestene renhold, catering, personalrestauranter, eiendom, support og kontorstøtte - både som enkelttjenester og som integrerte løsninger. ...Oppstart : snarest arbeidsoppgaver: utføre renhold i henhold til arbeidsomfang og planer følge retningslinjer innenfor helse, miljø og sikkerhet (hms) opptre som en positiv representant for selskapet bringe innspill til nærmeste leder kontroll av eget arbeid bidra til optimal renholdsløsning hos kunden bidra til et godt samarbeid mellom iss og kunden egenskaper: kommunisere godt på norsk fleksibel og serviceinnstilt motiveres av å yte service og skape gode serviceopplevelser god helse og motivert for en jobb i renholdsyrket du kan arbeide selvstendig kvalifikasjoner: førerkort klasse b vi tilbyr: lønn i henhold til tariff.

nav.no
5 dager siden

Fagleder(e) innen renhold

Norges Miljø Og Biovitenskapelige Universitet Nmbu - Ås, Follo/Ås/Frogn/Nesodden

Om stillingenved eiendomsavdelingen, renhold er det ledig 1 fast og et vikariat (12mnd) i 100 % stilling som fagleder innen renhold.Den faste stillingen har pr. ...Elektroniske renholdsplaner på nettbrett, maskinelt renhold, teamarbeid og jobbrotasjon.Arbeidstiden er fra kl. 0700-1445.

karrierestart.no
8 dager siden

Fagleder(e) innen renhold

Norges Miljø Og Biovitenskapelige Universitet Nmbu - Ås, Follo/Ås/Frogn/Nesodden

Jobbnorge id: 176693 om stillingen ved eiendomsavdelingen, renhold er det ledig 1 fast og et vikariat (12mnd) i 100 % stilling som fagleder innen renhold. ...Arbeidsoppgaver teamutvikling opplæring - oppfølging, veiledning og utvikling hms - påse at nødvendig verneutstyr, produktdatablader og førstehjelpsutstyr er på plass og at alle har fått grundig opplæring innen dette riktig bruk av ressurser, herunder vikarordning sikre at daglig og periodisk rengjøring gjennomføres på best måte, ihht til renholdprogram og ved bruk av clean pilot leveranse i hht.

nav.no
3 dager siden

26% stilling - servicemedarbeider renhold - mandal

Iss Facility Services - Mandal, Lindesnes/Mandal/Marnardal

Iss norge er markedsleder innen tjenestene renhold, catering, personalrestauranter, eiendom, support og kontorstøtte - både som enkelttjenester og som integrerte løsninger. ...Vi søker en person som takler en variert arbeidsdag, trives med renhold og har relevant erfaring.Det er et krav at du har førerkort klasse b.Arbeidstid: fra kl. 07:00 og utover formiddagenoppstart: 01.12.2019arbeidsoppgaver:utføre renhold i henhold til arbeidsomfang og planerfølge retningslinjer innenfor helse, miljø og sikkerhet (hms)opptre som en positiv representant for selskapetbringe innspill til nærmeste lederkontroll av eget arbeidbidra til optimal renholdsløsning hos kundenbidra til et godt samarbeid mellom iss og kundenegenskaper:kommunisere godt på norskfleksibel og serviceinnstiltmotiveres av å yte service og skape gode serviceopplevelsergod helse og motivert for en jobb i renholdsyrketdu kan arbeide selvstendigvi tilbyr:lønn i henhold til tariff.

karrierestart.no
3 dager siden

50% stilling som teamleder Renhold - Kristiansand

Iss Facility Services - Kristiansand, Kristiansand & omegn

Iss norge er markedsleder innen tjenestene renhold, catering, personalrestauranter, eiendom, support og kontorstøtte - både som enkelttjenester og som integrerte løsninger.

karrierestart.no
6 dager siden

Kantine med renhold

Heltopplagt - Søndre Nordstrand, Oslo

Vi har i dag nesten 100 renholdsavtaler, hovedsakelig innen stor-oslo. ...Arbeidsgiver: helt opplagt på jobben stillingstittel: kantinevert m/renhold (lunsj/deltid) stillingstype: vikar helt opplagt ser etter ringevikarer til våre kantiner m/renhold i oslo-sentrum, asker, bærum, ski.

nav.no
5 dager siden

Renhold - vikariat

Herøy Kommune - Herøy i Nordland, Sør-Nordland

Arbeidsoppgaver renhold av skole og barnehage. ...Krav til kompetanse ønskelig med fagbrev innen renhold, erfaring fra lignende arbeid. Ingress herøy kommune har ...

jobbdirekte.no
5 dager siden

50% stilling som teamleder Renhold - Kristiansand

Iss Facility Services - Kristiansand, Kristiansand & omegn

Iss norge er markedsleder innen tjenestene renhold, catering, personalrestauranter, eiendom, support og kontorstøtte - både som enkelttjenester og som integrerte løsninger.

nav.no
2 dager siden

Renholder - vikar

Åsnes Kommune - Åsnes, Kongsvinger & omegn

Arbeidsoppgaver arbeidsoppgaver som skal utføres er daglig renhold, periodisk renhold, vinduspuss, maskinelt renhold, smitterenhold. Kvalifikasjoner vi trenger personer som: har erfaring innen renhold, punktlige, lærevillige, helst førerkort.

nav.no
2 dager siden

Har du en lidenskap for renhold, erfaring fra hovedrenhold er effektiv og nøye? Da er dette jobben for...

Jks - Oslo

Du må kunne ta korte og lengre oppdrag.Arbeidsoppgaver rengjøring av arbeidsplasser, forretningslokaler, lounger, flyplasser, skoler, barnehager, kontorer arbeidstid06:00 - 14:00, du må kunne jobbe i dette tidspunktet.Ønskede kvalifikasjonerfagbrev eller lang erfaring innen renholderfaring fra hovedrengjøringkjennskap til insta 800 er en fordelførerkort og bil er en stor fordelpersonlige egenskaperselvstendigpåliteligeffektiv, strukturertrask, imøtekommenpunktlig, ansvarsbevisstopptatt av de små detaljergode norskkunnskapersom renholder må du også være serviceinnstilt og fleksibel i henhold til arbeidssted og arbeidstid.Vi tilbyr:tariff lønnhyggelige arbeidsvilkåroppfølging av jks konsulentmye jobbdu må søke via linken i annonsensøknadsfrist snarest.

karrierestart.no
6 dager siden

40% stilling som Servicemedarbeider Renhold - Brattvåg

Iss - Haram, Ålesund & omegn

Iss norge leverer i dag tjenester innen eiendom, renhold, catering og kontorstøtte, både som integrerte løsninger og som enkeltstående tjenester. ...Arbeidsoppgaver: utføre renhold i henhold til arbeidsomfang og planer følge retningslinjer innenfor helse, miljø og sikkerhet (hms) opptre som en positiv representant for selskapet bringe innspill til nærmeste leder kontroll av eget arbeid bidra til optimal renholdsløsning hos kunden bidra til et godt samarbeid mellom iss og kunden egenskaper: kommunisere godt på norsk fleksibel og serviceinnstilt motiveres av å yte service og skape gode serviceopplevelser god helse og motivert for en jobb i renholdsyrket du kan arbeide selvstendig kvalifikasjoner: førerkort klasse b disponere egen bil vi tilbyr: lønn i henhold til tariff.

nav.no
5 dager siden

100% stilling som servicemedarbeider renhold - Bodø

Iss - Bodø, Bodø/Fauske & omegn

Iss norge er markedsleder innen tjenestene renhold, catering, personalrestauranter, eiendom, support og kontorstøtte - både som enkelttjenester og som integrerte løsninger. ...Vi søker en person som takler en variert arbeidsdag, trives med renhold og har relevant erfaring.Oppstart : 01.01.2020.Arbeidsoppgaver:utføre renhold i henhold til arbeidsomfang og planerfølge retningslinjer innenfor helse, miljø og sikkerhet (hms)opptre som en positiv representant for selskapetbringe innspill til nærmeste lederkontroll av eget arbeidbidra til optimal renholdsløsning hos kundenbidra til et godt samarbeid mellom iss og kundenegenskaper:kommunisere godt på norskfleksibel og serviceinnstiltmotiveres av å yte service og skape gode serviceopplevelsergod helse og motivert for en jobb i renholdsyrketdu kan arbeide selvstendigkvalifikasjoner:førerkort klasse bgode norskkunnskapererfaring fra renholdvi tilbyr:lønn i henhold til tariff.

karrierestart.no
5 dager siden

40% stilling som Servicemedarbeider Renhold - Brattvåg

Iss - Haram, Ålesund & omegn

Iss norge leverer i dag tjenester innen eiendom, renhold, catering og kontorstøtte, både som integrerte løsninger og som enkeltstående tjenester. ...Du må trives sammen med mennesker og ha en god serviceholdning.Arbeidsoppgaver:utføre renhold i henhold til arbeidsomfang og planerfølge retningslinjer innenfor helse, miljø og sikkerhet (hms)opptre som en positiv representant for selskapetbringe innspill til nærmeste lederkontroll av eget arbeidbidra til optimal renholdsløsning hos kundenbidra til et godt samarbeid mellom iss og kundenegenskaper:kommunisere godt på norskfleksibel og serviceinnstiltmotiveres av å yte service og skape gode serviceopplevelsergod helse og motivert for en jobb i renholdsyrketdu kan arbeide selvstendigkvalifikasjoner:førerkort klasse bdisponere egen bilvi tilbyr:lønn i henhold til tariff.

karrierestart.no
5 dager siden

2,6% stilling som servicemedarbeider renhold - tysnes

Iss - Tysnes, Ytre Sunnhordaland

Iss norge er markedsleder innen tjenestene renhold, catering, personalrestauranter, eiendom, support og kontorstøtte - både som enkelttjenester og som integrerte løsninger. ...Du vil ha flere små kunder i løpet av en dag, så du må trives sammen med mennesker og ha en god serviceholdning.Vi søker en person som takler en variert arbeidsdag, trives med renhold og har relevant erfaring.Renholdet skal utføres hos vår kunde tysnes lensmannskontor.Hos vår kunde er det krav om politiattest.Oppstart : snarestarbeidsoppgaver:utføre renhold i henhold til arbeidsomfang og planerfølge retningslinjer innenfor helse, miljø og sikkerhet (hms)opptre som en positiv representant for selskapetbringe innspill til nærmeste lederkontroll av eget arbeidbidra til optimal renholdsløsning hos kundenbidra til et godt samarbeid mellom iss og kundenegenskaper:kommunisere godt på norskfleksibel og serviceinnstiltmotiveres av å yte service og skape gode serviceopplevelsergod helse og motivert for en jobb i renholdsyrketdu kan arbeide selvstendigkvalifikasjoner:må ha mulighet for politiattestvi tilbyr:lønn i henhold til tariff.

karrierestart.no
11 dager siden

Renhold

Nell Renhold - Horten, Hof/Holmestrand/Horten

Erfaring innen faget er en fordel, ellers tilbyr vi opplæring til rette vedkommende. Send søknad og cv til: krav til kompetanse erfaring innen renholdsnakker og forstår godt norskhar førerkort og kanskje disponerer bilfleksibel og ansvarsbevisst ønsket kompetanse erfaring innen renholddaglig renhold, hovedrenhold, vindusvaskfleksibel arbeidstid.

jobbdirekte.no
5 dager siden

Er du vår nye tilkallingshjelp for kantiner med renhold?

Heltopplagt - Oslo

Euroservice as og euromiljø rent as er to selskaper i helt opplagt-konsernet, som spesialiserer seg på kantinedrift og renhold. Vi drifter i dag nesten 100 kantiner og har omtrent 100 renholdsavtaler, hovedsakelig innen stor-oslo.

karrierestart.no

Side 1 av 4

Neste

Fant du ikke det du var på jakt etter?

Hold deg oppdatert om Ledig jobb innen renhold

Jobb tittel
 • Renhold
Område
 • Akershus (11)
 • Hordaland (6)
 • Møre & Romsdal (7)
 • Nord-Norge (16)
 • Oppland/Hedmark (14)
 • Oslo (10)
 • Rogaland (8)
 • Sør/Nord-Trøndelag (5)
Omfang
 • Deltid (32)
 • Heltid (52)
Jobbtype
 • Engasjement (8)
 • Fast (67)
 • Vikariat (12)
Arbeidsgiver
 • Brønnøy Kommune (6)
 • Heltopplagt (5)
 • Iss (12)