Er du en glad humørspreder med ståpåvilje som liker å jobbe med mat og feststemte kunder på musikkfestival? Da kan du søke jobb hos oss!Hva vi ser etterVi søker positive og energiske medarbeidere som ønsker en sommerjobb på musikkfestivaler.ArbeidsoppgaverArbeidsoppgavene består i å grille, tilberede, selge og servere burgere. Vi jobber i Team og hver medarbeider har sitt ansvarsområde, fleksibil...
Ved Stavset skole SFO er det fra 1. august 2024 ledig en fast 50 prosent stilling som kantinemedarbeider på SFO.Vi søker en aktiv, engasjert og kreativ medarbeider som liker å jobbe med mat og barn. Stillingen innebærer arbeid hver dag.Stavset skole er en barneskole (1.-7.trinn) med ca 360 elever og 55 ansatte. Skolens visjon: "Stavset skole, der alle holder sammen og gjør hverandre gode", forpli...
Ved Kulturenheten er det ledig en fast 100 prosent stilling som kokk fra 1. august 2024. Stillingen er i dag plassert i Hornemansgården.Kulturenheten jobber for at Trondheims befolkning skal ha tilgang på kultur i alle livsfaser. Gjennom samarbeid med kulturinstitusjoner, kulturarbeidere, lag og organisasjoner samt offentlige tjenester bidrar enheten til å gi byens innbyggere økt kulturell kompet...
LIKER DU Å LAGE MAT TIL MENNESKER HVOR DU KAN FÅ LOV TIL Å UTVIKLE DEG OG VÆRE KREATIV?Vi søker etter deg som forguder å lage mat til mennesker og er en dyktig kokk som er opptatt av å levere kvalitet på kjøkkenet! Arbeidsoppgavene er tilberedning av gode matretter på kjøkkenet. Du bearbeider råvarer og anretter maten. Som kokk lager du næringsrik og velsmakende mat. Du skal ha ansvar for lage ma...
Vi trenger en kokk for å styrke staben på kjøkkenet under sesongen, med mulighet for mer jobbing senere. Det vil være mulighet for jobbing med god opplæring under fint miljø, du vil kunne være med på å skape menyer å utvikle konseptet vårt sammen med oss.Hva vi ser etterPersonen vi tenker hadde passet fint sammen med oss, kan gjerne være utavendt personlighet som ønsker å bygge relasjoner sammen ...
Vi ser etter deg som vil jobbe som frokostkokk i 50-100% i sommersesongen. Det er mulighet for fortsettelse etter endt sesong.Dine arbeidsoppgaver som kokk:tilrettelegge og lage frokost av høy kvalitet i samsvar med våre matkonsepterfølge prosedyrer i henhold til IK-mat, renhold og sikkerhetbidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhetfølge rutiner for øk...
Bli med å etablere neste generasjon jobblunsj i Trondheim!4Service søker en engasjert og kvalitetsbevisst kokk med driv til å være med på å etablere neste generasjon jobblunsj i Trondheim. Vi har et tett samarbeid med Lunsjkollektivet, som opplevde en imponerende vekst på 60% i 2023. De leverte over 250.000 porsjonspakkede lunsjer i løpet av året i Oslo og Bergen, og har som mål å doble dette i 2...
Vi søker deg som er glad i mennesker og sushi!Du har et strålende smil og et brennende engasjement for god service, du er løsningorientert og liker en hektisk arbeidshverdag. Du er 20 år eller eldre.Som servitør hos oss, vil du ha ansvar for at våre gjester alltid får en god opplevelse; Du er imøtekommende og tar vare på dem, du takler utfordringer og løser dem. Buffeten skal alltid se bra ut; på...
MANA søker en restaurantsjef og en servitør som deler vår lidenskap for kompromissløs kvalitetsmat og en god restaurantopplevelse. Våre kreative kokker skifter stadig ut menyen, og atmosfæren vår er nedpå og ujålete.Et fullkomment måltid er ikke det samme uten god service og noe godt i glasset. Vi ser derfor etter en engasjert restaurantsjef og en servitør som deler våre verdier og som ønsker å v...
Servitør
Kokk ved Hornemansgården
Vi søker engasjert og motivert kokk til vår nyoppussede kantine på InnovaMar, Frøya
Servitør
VI SØKER ETTER KOKK MED LINDENSKAP FOR GOD MAT!
80-100% fast stilling som kokk i fjellbygda Oppdal.Hva vi ser etterDu som kan jobbe selvstendig og i et team, også som kan komme med nye ideer og være med på å løfte restauranten enda mer.ArbeidsoppgaverVi er ute etter ny kokk i 80-100% fast stilling i vår restaurant.Spisbar er åpen fra mandag til lørdag, søndager ved ferier.Du må ha minst litt erfaring fra før, men vil få full opplæring.Du må ku...
ARBEIDSOPPGAVERSkape et variert og sunt kosthold til ansatte og besøkende ved InnovaMarProdusere all mat, motta, emballere og lagre denne på riktig måte i henhold til Trygg Mat Renhold av kjøkkenområdet, og utstyr.Samarbeide tett med kokk og kantinemedarbeidereInstruktøransvarlig for evt. lærlinger og kantinemedarbeidereVaremottak og søppelhåndeteringSikre at kantina opererer innenfor budsjettPla...
14:I 16442, "956","static/chunks/538ff4e4-07f686ea67fb7f74.js","174","static/chunks/174-1a22bc58d97df6f0.js","496","static/chunks/496-f306a69a0da01aac.js","285","static/chunks/285-b4c3e04a52cfb675.js","9","static/chunks/9-f3c56bae08527d27.js","878","static/chunks/878-37700a739d5a70ff.js","950","static/chunks/950-84b3db9dd736fe21.js","858","static/chunks/858-754f90fdec5c6733.js","644","static/chun...
Britannia Hotel reopened on April 1, 2019, following a 3-year complete renovation. This historic hotel boasts 223 rooms and suites, six restaurants and bars, a full-service spa, fitness center, ballroom, and stunning conference areas. Recognized by Fodor's as Norway's best hotel, Britannia is a proud member of Leading Hotels of the World, where we proudly hold the title of the world's northernmos...
Vi søker etter en dyktig og erfaren kokk til catering
Deltid servitør på Sushi Bar Torvet
Kokk ved Hornemansgården
LIKER DU Å LAGE MAT TIL MENNESKER HVOR DU KAN FÅ LOV TIL Å UTVIKLE DEG OG VÆRE KREATIV?Vi søker etter deg som forguder å lage mat til mennesker og er en dyktig kokk som er opptatt av å levere kvalitet på kjøkkenet! Arbeidsoppgavene er tilberedning av gode matretter på kjøkkenet. Du bearbeider råvarer og anretter maten. Som kokk lager du næringsrik og velsmakende mat. Du skal ha ansvar for lage ma...
Vi ser etter deg som er genuint interessert i god mat, lokal kultur og har lyst til å være med på å forme hotellets matfremtid.Dine arbeidsoppgaver som kokk:tilrettelegge og lage mat av høy kvalitet i samsvar med våre ulike matkonsepterfølge prosedyrer i henhold til IK-mat, renhold og sikkerhetbidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhetfølge rutiner for...
Vi ser etter deg som vil jobbe som frokostkokk i 50-100% i sommersesongen. Det er mulighet for fortsettelse etter endt sesong. Dine arbeidsoppgaver som kokk:tilrettelegge og lage frokost av høy kvalitet i samsvar med våre matkonsepterfølge prosedyrer i henhold til IK-mat, renhold og sikkerhetbidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhetfølge rutiner for ø...
Side 1 av 7
Neste