På Lambertseterhjemmet trenger vi en kokk i et vikariat fra 01.07.24-23.10.24.Er du glad å lage mat? Eller er du en person som er opptatt av kjøkken og matopplevelser, og har erfaring med å lage mat og annet kjøkkenarbeid?Vi har åpent bistro i ett nytt sykehjem og trenger deg som har interesse for mat og matopplevelser.Vi ønsker at du skal være med å videreutvikle bistroen vår og sørge for at nær...
Vi søker kokk i 40% stilling- fredag, lørdag og søndag.Mulighet for mer timer i ukedager etterhvert.Hva vi ser etterGode samarbeids- og kommunikasjonsevnerRyddig og effektivEngasjert og har et godt humørLidenskap for matlagningStrukturert og trives med et høyt arbeidstempoKan jobbe selvstending og alene på kjøkken, men også godt sammen med andreKan snakke engelsk og helst noe norskGod råvare kunn...
Vår restaurant Bønder i Byen Grünerløkka har nå snart vært i drift i et år.Og vi storkoser oss på Grünerløkka!Vår kjøkkensjef Trond Kristiansen har frem til nå vært Kjøkkensjef for både vår restaurant i Kristiansand og i Oslo. Og etter stor på gang begge steder søker vi nå en Assisterende Kjøkkensjef som vil ha ansvar for den daglige driften av kjøkkenet på Grünerløkka! Og sammen med Trond kan le...
PINPIN rommer 1800 kvadratmeter med servering, aktiviteter og live underholdning midt i smørøyet i Hegdehaugsveien i Oslo. Hoveddelen av bygget huser opplevelses- og serverings-konseptet PINPIN, en sosial storstue med golfsimulatorer, modern dart og shuffle tech, i kombinasjon med god mat og drikke, og rekke mindre spillaktiviteter og live underholdning. Nå søker vi gira, driftige og kompetente k...
We re looking for a chef with a la carte experience to work at our rooftop terrace this summer.
Tatie søker etter en kokk med fagbrev som snakker norsk. Vi kan tilby en stilling fra 60 til 100 %. Vi serverer enkel bistromat, lunsj og middag, onsdag til søndag. Vi kjøper mye økologisk og helst direkte av små produsenter. Menyen endres daglig, vil leker oss og lager det vi har lyst til.Vi er to kokker her fra før med mye erfaring som vi gjerne kan lære bort. Du kan helt sikkert ting vi ikke k...
Midt i hjertet av Oslo troner Clarion Hotel The Hub, Norges og Oslos største og mest innholdsrike hotell. Med den beste beliggenheten midt i Oslo sentrum og som nærmeste nabo til Norges største knutepunkt, Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det perfekte utgangspunkt og hotell for Oslo-opplevelser. Clarion Hotel The Hub er et spektakulært hotell som gir deg spennende mat med lokal foran...
Kokk
Vi har mye å gjøre og søker nå en kokk.Arbeidsoppgaver:Tilberede påsmurt til bakeriet, firmakunder og samarbeidspartnereLage dressinger mmFølge opp rutiner i forhold til IK-mat og allergenerBidra til at kjøkkenet er rent og ryddigTa i mot og klargjøre bestillingerAnsvar for god vareflyt og kvalitetskontroll av råvarerJobbe for at vi har minst mulig matsvinnKomme med forslag til nye produkterHjelp...
Er du interessert i å jobbe på flere av Oslos restauranter, hoteller og kantiner i stede for å være bundet til et sted. Behøver du mer fleksibilitet og mulighet til å styre din egen arbeidshverdag. Vil du ha nye utfordringer, erfaringer?Hos oss kan du få en veldig fleksibel arbeidshverdag og man får mulighet til å tilpasse vaktplanen sin etter egne behov.I RestaurantAssistanse kan du jobbe innen ...
Are you service-minded, passionate about the subject and want to take part in our team? We are looking for a full-time and part-time chef.Experience from similar work is preferred. We are looking for chefs with experience from the ala carte menu. You must be able to work independently and be flexible. We prefer that you speak Scandinavian or English.Are you our new great chef and want to take par...
I forbindelse med og et økt behov søker vi en pliktoppfyllende og imøtekommende kokk på deltid, til en av våre lokasjoner i Oslo og omegn. Stillingen vil være deltid hverdag/helg og søknader behandles fortløpende.Arbeidsoppgaver:Produsere mat med høy grad av kvalitetBehandling av råvarerBistå dine kollegaer med å skape gode matopplevelser for våre gjesterPlanlegging av dagenArbeidstid er dag og h...
Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon
Adresse: Oslo
Sudøst Restaurant søker nye kokker til sommer sesongen50-100% stilling med mulighet for videre ansettelseKvalifikasjoner:Du må beherske et av de skandinaviske språkene eller engelskDu er selvstendig, positiv og utpreget serviceinnstilt med glimt i øyeDu er ryddig, punktlig, fleksibel og stress-tolerantVi tilbyr:Et godt arbeidsmiljøOpplæring og oppfølgingSøknad & CV sendes til Logg inn for å se ko...
Vi søker en dyktig kokk heltid/deltid, med passion for grill og gode smaker. Kvalifikasjoner:kunnskap IK-Materfaring fra a la carte kjøkkenjobbe godt i et hektisk miljømå beherske engelsk eller et skandinavisk språkselvstendig, positiv, lojal, imøtekommende og arbeidsomfleksibel og en god bidragsyter til et godt arbeidsmiljøHva kan vi tilby:et sterkt konseptet interessant , hektisk og utfordrende...
RestaurantAssistanse søker flere kantinekokker!Du som søker har gjerne erfaring fra catering, kantine, produksjon og selskaper, og er vant til å arbeide i et høyt tempo både alene og i team.Arbeidstiden er sentrert på dagtid mandag til fredag med muligheter for ekstra skift på helger om du selv ønsker.Hos oss har du veldig stor mulighet til å jobbe de dagene du selv ønsker og stillingen kan enkel...
Bli en del av vårt lidenskapelige kjøkkenteam på Fiskeriet en anerkjent sjømatrestaurant denne sommeren! Vi søker etter kokker som kan bidra til å skape gode smaksopplevelser med ferske sjømatretter. Er du klar for en spennende og utfordrende sommersesong? Søk nå og bli med oss!Hva vi ser etterVi ser etter en lidenskapelig og kreativ kokk som trives i et hektisk miljø og har en genuin interesse f...
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2600 ansatte fordelt på c...
Dyktig Kokk
Do you crave the taste of success? Say Yes I Can! because here at the Radisson Blu Hotel, we re looking for foodies just like you!At Radisson Blu Scandinavia Oslo, we are one team and make memorable moments for our guests.You ll be running the show, developing the flavours to cook up a storm.Can you think outside of the kitchen, having a taste for the business as well as your signature dish?Key R...
Bakeri søker sandwich-kokk
Matcha Cafe søker etter ny kokk. Vi ser etter personer som har erfaringer, stor pluss erfaringer med fra japanske kjøkken.Ønsker følgende kvalifikasjoner:ServiceinnstiltAnsvar og pliktoppfyllendeTakler høyt arbeidstempoFleksibeltLønn etter avtale.Søknad og CV kan sendes til: Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjonFor mer info, kan kontakte: Wilson, Kitchen Manager...
Midt i hjertet av Oslo troner Clarion Hotel The Hub, Norges og Oslos største og mest innholdsrike hotell. Med den beste beliggenheten midt i Oslo sentrum og som nærmeste nabo til Norges største knutepunkt, Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det perfekte utgangspunkt og hotell for Oslo-opplevelser. Clarion Hotel The Hub er et spektakulært hotell som gir deg spennende mat med lokal foran...
Side 1 av 5
Neste