Har du erfaring som leder eller soussjef på kjøkken, og ønsker å jobbe i Sørlandets midtpunkt for kulturelle opplevelser? Da vil vi gjerne høre fra deg!ArbeidsoppgaverI Kilden teater og konserthus skal vi nå styrke vårt kjøkkenteam med en dyktig, engasjert og erfaren soussjef.Som soussjef vil du få en sentral rolle i ledelsen av Kildens kjøkken, og vil fungere som kjøkkensjefens stedfortreder og ...
Vi søker en engajert og kreativ fagperson til å skape enestående matopplevelser hos vår kunde!Til vår personalrestaurant i Oslo søker vi en søker en lidenskapelig og dyktig kokk som ønsker å ta del i vår fine dining opplevelse.Du vil ha en aktiv rolle på alle områder på vårt kjøkken, og bidra imenyplanleggingen og varebestillingen.Duvil opptre som fagperson og se til at kvalitetssystemer som IK-M...
Er du en ambisiøs kjøkkensjef, soussjef, kokk eller pizzakokk som vil jobbe et spennende hotell og restaurant på Sørlandet?Det Lille Hotel er et unikt og historisk hotell midt i vakre Risør. I 2023 åpnet vi en ny hotell-avdeling og restaurant i byens ikoniske Tollbod og en restaurant/ bar i byens gamle Esso-stasjon . Vi søker nå kjøkkensjef, soussjefer og flere kokker på forskjellige nivåer, med ...
Vi ser etter kokk og soussjef! På restaurant 1877 skal ingenting være tilfeldig. Det skal være en tanke bak alle deler av den unike opplevelsen vi ønsker å gi våre gjester. Vår lokale forankring finner du i maten, servise eller i glasset. Det ligger håndverk og kvalitet bak alt vi serverer. Arbeidsoppgaver: Planlegge og organisere matlagingen. Forberede ingredienser og tilberede matretter i henho...
Vi søker etter en dyktig og erfaren Soussjef til vår restaurant Prensa Pintxosi Oslo4Serviceog vår restaurantPrensa Pintxossøker etter endyktig og erfarenSoussjef.Som Soussjefvil du være medansvarlig for å lede og motivere et team av kokker og kjøkkenpersonell for å levere enestående matopplevelser til våre gjester i en restaurant som har ambisjoner om å levere de beste kulinariske retter til mod...
Vi søker kjøkkensjef til å lede vårt team av dyktige kokker på en av Lofotens mest anerkjente restauranter, Børsen Spiseri.Børsen Spiseri ble etablert i 1995 i Svolværs eldste handelsbrygge fra 1828, og er en helårsåpen restaurant. Restauranten har ca. 15 årsverk. Restauranten har det siste året gjennomgått omfattende oppgradering og vedlikehold og fremstår i dag som et smykke både innvendig og u...
Vi søker etter en dyktig og erfaren Soussjef til vår restaurant Prensa Pintxosi Oslo 4Serviceog vår restaurantPrensa Pintxossøker etter endyktig og erfarenSoussjef.Som Soussjefvil du være medansvarlig for å lede og motivere et team av kokker og kjøkkenpersonell for å levere enestående matopplevelser til våre gjester i en restaurant som har ambisjoner om å levere de beste kulinariske retter til mo...
Vi søker etter en dyktig og erfaren Soussjef til vår restaurant Prensa Pintxosi Oslo 4Serviceog vår restaurantPrensa Pintxossøker etter endyktig og erfarenSoussjef.Som Soussjefvil du være medansvarlig for å lede og motivere et team av kokker og kjøkkenpersonell for å levere enestående matopplevelser til våre gjester i en restaurant som har ambisjoner om å levere de beste kulinariske retter til mo...
Bli en del av teamet til Ostra Restaurant!Hva vi ser etterVi ser etter deg som yter det lille ekstra, med et glimt i øyet.Du setter ditt personlige preg på service.Du klarer å holde roen når det koker rundt deg, og ser alltid etter løsninger på en utfordring.Du er strukturert og har god gjennomføringsevne.Du har erfaring fra samme eller lignende stilling.ArbeidsoppgaverVi ansetter Soussjef!Vi til...
Arbeidsoppgaver Punktlig, fleksibel, vennlig og ansvarlig i en hektisk hverdag, vi er en populær og svært travel restaurant gjennom sesongen. Håndtere, rengjøring, jobbe etter IK mat og HACCP, tilberede mat etter våres resepter og matfilosofi Være kreativ og fremoverlent. Lede eget team med kokker, sammen med kjøkkensjef. Vi ønsker Minimum 20 år gammel og erfaring fra lignende arbeid og eller fag...
Har du lederegenskaper og elsker å lage mat sammen med andre mennesker i et hektisk miljø? Ønsker du å jobbe et sted med varierte utfordringer hvor du kan bruke keativiteten din og videreutvikle deg som mellomleder?Thon Hotel Orion er et moderne hotell med 219 rom og 6 møterom.Thon Hotel Orion er et hotell hvor hovedfokuset er frokost, i tillegg til at vi har kurs og konferanse, middag og turoper...
Har du lederegenskaper og elsker å lage mat sammen med andre mennesker i et hektisk miljø? Ønsker du å jobbe et sted med varierte utfordringer hvor du kan bruke keativiteten din og videreutvikle deg som mellomleder? Thon Hotel Orion er et moderne hotell med 219 rom og 6 møterom.Thon Hotel Orion er et hotell hvor hovedfokuset er frokost, i tillegg til at vi har kurs og konferanse, middag og turope...
Om XL-gruppenDet hele startet med en drøm. En drøm om å fylle Ålesunds gater med fornøyde gjester som kunne rusle mellom ulike møtesteder og få servert lokale retter av høy kvalitet. Drømmen har sakte, men sikkert blitt en realitet gjennom XL-gruppen -- en suksessrik og veletablert restaurantgruppe i stadig utvikling.XL-gruppen består av en rekke individuelle restaurantkonsepter som karakterisere...
Heim er som hjemme. Bortsett fra at du har hundre typer øl i kjøleskapet og at det alltid kommer lekre rustikke retter levert med et smil fra kjøkkenet. HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk. På Heim serverer vi maten på en rustikk og ekte måte i kombinasjon med godt drikke. Vi har til enhver tid minimu...
Om XL-gruppen Det hele startet med en drøm. En drøm om å fylle Ålesunds gater med fornøyde gjester som kunne rusle mellom ulike møtesteder og få servert lokale retter av høy kvalitet. Drømmen har sakte, men sikkert blitt en realitet gjennom XL-gruppen -- en suksessrik og veletablert restaurantgruppe i stadig utvikling. XL-gruppen består av en rekke individuelle restaurantkonsepter som karakterise...
Soussjef
Er du vår nye soussjef?
ArbeidsoppgaverPunktlig, fleksibel, vennlig og ansvarlig i en hektisk hverdag, vi er en populær og svært travel restaurant gjennom sesongen.Håndtere, rengjøring, jobbe etter IK mat og HACCP, tilberede mat etter våres resepter og matfilosofi Være kreativ og fremoverlent.Lede eget team med kokker, sammen med kjøkkensjef.Vi ønskerMinimum 20 år gammel og erfaring fra lignende arbeid og eller fagbrev ...
Ønsker du varierte arbeidsdager med gode muligheter til å oppnå bred kunnskap innenfor flere avdelinger? Vi ønsker å øke staben på kjøkkenet og søker nå to Soussjefer til heltidsstilling hos oss. Dette er stillinger som er turnusbasert på dag, kveld og helg. Du leder den daglige driften i alle kjøkkenets avdelinger og rapporterer til Assisterende kjøkkensjef. For å få en god oppfølging og opplæri...
We are looking for a motivated and committed Sous Chef who together with our skilled Executive chef will manage our kitchen in the season of 2021. You will be responsible for the employees in the kitchen team when the Executive chef is off-duty and make sure to motivate and inspire other employees. Together we will create a wonderful dining experiences for our guests. Our hotel is located in the ...
Brewyard er en bryggeripub med fokus på Southern Style BBQ og egenprodusert øl.Vårt lokale består av restaurant, aktivitetsrom (spill og karaoke), bryggeri og uteservering. Vi er på jakt etter en Soussjef til å være en del av vårt team. Er du servicebevisst, detaljorientert og ansvarsbevisst? Da er det deg vi ser etter.Soussjefen skal sørge for at alt er på stell når den allmektige kjøkkensjefen ...
Vår fremtidige Soussjef har en genuin interesse for mat og er i tillegg et ordensmenneske som arbeider strukturert, samarbeider godt, og er sulten på gode råvarer av høyeste kvalitet. Arbeidsoppgaver: Skape magiske og inspirerende matopplevelser. Være en del av avdelingens daglige lederskap, med hovedfokus på å produsere og presentere mat i høy klasse og stolt representere matfaget. Veilede, insp...
Side 1 av 2
Neste