1 - 17av 17ledige stillinger

Saksbehandler i helse

Sorter
3 dager siden

Saksbehandler helse og omsorg

Kåfjord Helsesenter Alminnelig Helsevern

Vær positiv, og bli en av oss,og trenger du bolig, så hjelper vi deg med å finne det.Her er litt mer info fra Nord Troms -- se filmen >Logg inn for å se kontaktinformasjonID 193 -- 100% FAST SAKSBEHANDLERSTILLING HELSE OG OMSORG FRA SNAREST -- 3.gangs utlysning med justering av kvalifikasjonskrav100% stilling som saksbehandler for enhet helse- og omsorg er ledig fra snarest.Enhet for helse og omsorg sin administrasjon består av helse- og omsorgssjef og fire virksomhetsledere for legesenter, sykehjem/PU, hjemmetjenester og helsestasjon. Saksbehandler hører direkte inn under leder for hjemmetjenester og er en dagstilling etter 37,5 times/uke.Arbeidsoppgaver: Saksbehandling etter Lov om kommunale helse- og omsorgstjenester m.m.

karrierestart.no
22 timer siden

Saksbehandler med interesse for digitalisering og e-helse søkes

Digicare - Oslo Sentrum, Oslo

Stillingen inngår i digicares team for behandlingsforsikringssaker, samt oppgaver tilknyttet kundeoppfølging og support av digicares portal for behandlere arbeidsoppgaver mottak av telefonhenvendelser...

nav.no
5 dager siden

Saksbehandler

Virksomhet Bolig Og Tjenestetildeling - Kristiansand, Kristiansand & omegn

Januar 2020 er oppgavene lagt til kommunalområdet forvaltning og koordinering under helse og mestring. ...Oppgavene vil være innenfor samme fagfelt, og vil bli lagt til en av tre avdelinger som nå er under etablering.Det er ledig en 100% fast stilling som saksbehandler i en tverrfaglig sammensatt personalgruppe med saksbehandlere, som i hovedsak tildeler helse- og omsorgstjenester.

karrierestart.no
5 dager siden

Folkehelsekoordinator/ saksbehandler

Dønna Kommune - Dønna, Sør-Nordland

Ingress dønna kommune har ledig stilling som folkehelsekoordinator/saksbehandler i 100 % stilling fra 1.1.2020. (50 % av stillingen er forbeholdt saksbehandling rådmannens stab, og 50 % stilling er forbeholdt oppgaver som folkehelsekoordinator) stillingen er organisatorisk plassert i rådmannens stab med kommunalsjef 2 som nærmeste overordnet.

jobbdirekte.no
8 dager siden

Rådgiver/saksbehandler

ledig-stilling-jobb - Tønsberg, Tønsberg & omegn

Virksomhet tildeling helse- og omsorgstjenester er en av seks virksomheter innen helse og omsorgstjenesten i tønsberg kommune. ...Dette vil i liten grad påvirke driften av virksomhet tildeling av helse- og omsorgstjenester.

finn.no
6 timer siden

Erfaren saksbehandler innen barnevern søkes til akutt oppdrag. Meget lønn, samt dekt reise og bolig.

ledig-stilling-jobb - Stjørdal, Stjørdal/Indre Sør-Trønderlag

Saksbehandler til barnevernstjeneste - oppdrag i trøndelagdedicare trenger deg som har erfaring fra saksbehandling i førstelinje i kommunal barnevernstjeneste. ...Du får tett oppfølging fra våre bemanningskonsulenter som selv har utdannelse og arbeidserfaring innenfor helse og sosialt arbeid.

finn.no
5 dager siden

Folkehelsekoordinator/ saksbehandler

Dønna Kommune - Dønna, Sør-Nordland

Ingressdønna kommune har ledig stilling som folkehelsekoordinator/saksbehandler i 100 % stilling fra 1.1.2020. (50 % av stillingen er forbeholdt saksbehandling rådmannens stab, og 50 % stilling er forbeholdt oppgaver som folkehelsekoordinator)stillingen er organisatorisk plassert i rådmannens stab med kommunalsjef 2 som nærmeste overordnet.Arbeids- og ansvarsområde" være pådriver og koordinator for folkehelsearbeidet i kommunen " bidra til samarbeid mellom kommunens tjenester for å integrere folkehelsearbeid i alle ledd " være bindeledd mellom stat og fylkeskommune og kommunen i folkehelsearbeid " utvikle et godt samarbeid med andre aktører i kommune, som frivillige organisasjoner " planarbeid og saksbehandling i rådmannens stab. " prosjektarbeid " planarbeid (planutvikling) " saksbehandling politiske utvalgkrav til stillingen" minst 4-årig høyskoleutdanning relevant for stillingens arbeidsområde. " gode fremstillingsevner, både muntlig og skriftlig " gode ikt-ferdigheter - forvaltning av ulike fagsystemerdet er ønskelig med:" erfaring med utviklingsprosjekt og planarbeid " gode kommunikasjonsferdigheter samt evne til å tenke helhetlig i forbindelse med samarbeid og i selvstendig arbeid.Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet.

karrierestart.no
12 dager siden

Saksbehandler helse og omsorg

Kåfjord Helsesenter Alminnelig Helsevern - Kåfjord, Nord-Troms

Innenfor helse jobber vi med prosjekt i velferdsteknologi og hverdagsrehabilitering, og utfører også avansert lindrende behandling i hjemmet m.m. Kåfjord kommune ligger langt mot ...

nav.no
12 dager siden

Saksbehandler helse og omsorg

Kåfjord Helsesenter Alminnelig Helsevern - Kåfjord, Nord-Troms

Her er litt mer info fra Nord Troms -- se filmen > ID 193 -- 100% FAST SAKSBEHANDLERSTILLING HELSE OG OMSORG FRA SNAREST -- 3.gangs utlysning med justering av kvalifikasjonskrav 100% stilling som saksbehandler for enhet helse- og omsorg er ledig fra snarest.

jobbdirekte.no
12 dager siden

Barnevernkonsulent

Kvam Kommune - Kvam, Hardanger

Målet er å skapa trivsel og god helse hos barn, unge og deira familiar. Barnevernet er organisert i eining for oppvekst og lokalisert i nye lokale ved rådhuset i norheimsund saman...

finn.no
18 dager siden

Saksbehandler

Virksomhet Bolig Og Tjenestetildeling - Kristiansand, Kristiansand & omegn

Nr: - stillingsident: 4135744554 presentasjon av stillingen: bolig- og tjenestetildeling er en av 7 virksomheter i helse og sosial. ...Det er ledig en 100% fast stilling som saksbehandler i en tverrfaglig sammensatt personalgruppe medsaksbehandlere, som i hovedsak tildeler helse- og omsorgstjenester.

nav.no
18 dager siden

Saksbehandler

Virksomhet Bolig Og Tjenestetildeling - Kristiansand, Kristiansand & omegn

Januar 2020 er oppgavene lagt til kommunalområdet forvaltning og koordinering under helse og mestring. ...Det er ledig en 100% fast stilling som saksbehandler i en tverrfaglig sammensatt personalgruppe med saksbehandlere, som i hovedsak tildeler helse- og omsorgstjenester.

jobbdirekte.no
9 dager siden

Ledig 100 % fast stilling som juridisk spesialrådgiver ved Tildelingskontoret i Fredrikstad kommune

ledig-stilling-jobb - Fredrikstad, Fredrikstad/Hvaler

Virksomheten skal sikre likeverdige, trygge og effektive helse og omsorgstjenester til fredrikstads innbyggere. ...Vi er en flott gjeng med kompetente medarbeidere med ulik yrkesbakgrunn som saksbehandler og tildeler helse og msorgstjenester til innbyggerne våre.Stillingene er plassert i stab og rapporterer direkte til tjenestetildelingssjef.

finn.no
18 dager siden

Hjemmetjenestens mestringsteam søker sykepleier med saksbehandler kompetanse

Hjemmebaserte Tjenester Administrasjon Nes Kommune - Nes i Akershus, Eidsvoll / Akershus Nord

Vi søker i den forbindelse etter sykepleier, med saksbehandler kompetanse. ...Gjerne med videreutdanning innen geriatri, psykiatri eller velferdsteknologi dokumentert kompetanse eller erfaring innen saksbehandling av helse og omsorgstjenester evne til å jobbe selvstendig og i team kunnskap om mestring gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig personlig egnethet vil bli vektlagt den som tilsettes må før tiltredelse levere politiattest, som ikke er eldre enn 3 måneder personlige egenskaper vilje og evne til å stå på verdsette det å arbeide i team og se muligheter i tverrfaglig samarbeid vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i en ny organisasjonsmodell med gode muligheter til å påvirke og utvikle gode tjenester godt arbeidsmiljø og engasjerte medarbeidere lønn etter gjeldende tariff gode forsikrings- og pensjonsordninger minst to referanser må oppgis ansettelsen skjer etter gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. 6 mnd.

nav.no
16 dager siden

Vil du jobbe med dagsaktuelle saker som har stor betydning for barn og unges personvern ?

Datatilsynet - Oslo Sentrum, Oslo

Seksjonen har blant annet ansvar for personopplysningsvern i helse- og sosialsektoren, kommunesektoren, justissektoren, Schengen, skole/utdanning/barnehage og samferdselssektoren.KvalifikasjonskravJuridisk embetseksamen eller mastergrad i rettsvitenskapKjennskap til personopplysningsrettenKjennskap til, eller erfaring fra, juridisk arbeid innen skole, barnehage, utdanning eller barnevernMeget god skriftlig og muntlig formidlingsevneGode engelskkunnskaperErfaring med saksbehandling er en fordelInteresse for og kunnskap om relevant teknologi er en fordelPersonlige egenskaperGode samarbeidsevnerGode analytiske evnerEvne til å følge prioriteringer, og til å selv prioritere mellom ulike oppgaver i en travel hverdagInitiativrik, utviklingsorientert og gjennomføringsdyktigHandlekraftig og løsningsorientertSelvstendigHva kan vi tilby deg?

finn.no
22 dager siden

Førstekonsulent/rådgivar

ledig-stilling-jobb - Oslo Sentrum, Oslo

Avdelinga har óg eit fag- og samordningsansvar for arbeidsrettslege spørsmål, beredskap, sikkerheit og internasjonalt samarbeid i helse- og omsorgssektoren.Førstekonsulent/rådgivar i arkiveti seksjon for økonomi, dokumentasjon og ikt har vi ledig ei fast 100% stilling.Vi søker deg som ønsker å jobba med både operativt og utviklingsorientert arkivarbeid og dokumenthandtering, digitale løysingar og gdpr.

finn.no
30+ dager siden

Akutt behov for saksbehandler innen barnevern! Ekstra god lønn, reise og bolig dekkes.

Dedicare - Bergen, Hordaland

Saksbehandler til kommunal barnevernstjeneste - oppdrag i bergensområdetdedicare er i dag det største selskapet innen helsebemanning i norden. ...Mer informasjon om stillingen stillingstittel saksbehandler, barnevernskonsulent ansettelsesform vikariat heltid/deltid heltid antall stillinger 1 oppstart snarest

jobbdirekte.no

Side 1 av 1

Fant du ikke det du var på jakt etter?

Hold deg oppdatert om Saksbehandler i helse

Jobb tittel
Område
  • Nord-Norge (8)
Omfang
  • Heltid (21)
Jobbtype
  • Fast (12)
Arbeidsgiver
  • Dønna Kommune (6)