Midt på Stortorvet har vi et brasserie, en vinbar og en takterrasse med en av byens fineste utsikter. Nå søker vi to kokker til å bli med på laget!To kokker søkes!For å lykkes med vår visjon og våre ambisjoner for Torgterassen søker vi tokokker med fagbrev. Vi tror du har erfaring fra kjøkkendrift, og er sulten på å lære, sette kvalitet høyt og ønsker å være med å skape deilige matopplevelser. En...
TGI Fridays Aker Brygge søker entustastiska kokker.Vi ser etter deg som allerede er eller vil bli kokk og kan ta plass på kjøkkenet for å tilberede Norges beste mat.Du vil motivere dine kolleger med positivitet og energi, og skape en morsom og livlig atmosfære på kjøkkenet. Du skal være en støttespiller for dine medarbeidere og oppmuntre til et godt samarbeid mellom alle våre hyggelige og motiver...
Vi søker erfarne kokker som brenner for yrket og ønsker nye utfordringer.Har du god erfaring fra a la carte, hotell og kantiner, samt vant til å arbeide i ett høyt tempo med mange baller i luften kommer du til å trives med å arbeide for oss!Vi søker deg som gjerne har fagbrev som kokk, eller minst 2 års yrkeserfaring.Det kreves at du er fleksibel og trives med å treffe nye mennesker.Vi kan tilby ...
Oslo havn er uten tvil et fantastisk sted å tilbringe varme sommerdager på! Pappabuene ser nå etter kokker og sommersesongen. Det vil også være muligheter for å bli med oss videre til høsten, da på noen av våre søsterrestauranter i Akershusgruppen.Som kokk trenger du å:Mestre kokkefaget - På menyen finner du deilig mat med fokus på hav og sommer. Dette er mat du liker å lage, og vet at alle besti...
Vi søker etter dyktige Kokker til våre restauranter i Oslo4Servicesøker etter dyktige Kokker til vikariater og sommerjobber.Som Kokk vil du være medansvarlig for å lede og motivere et team av kjøkkenpersonell for å levere enestående matopplevelser til våre gjester i våre restauranter som hver og en er unik i sitt konsept. Les mer herFood and Facilities | 4Service.Vi ønsker en person med et sterkt...
Winther Aker Brygge og Frognerparken søker nå dedikerte og blide servitører, erfarne kokker og pizzaoilo snarlig oppstart (deltid og heltid).Våre servitører er positive, og service innstilte. Du er Winthers ansikt utad. Du ser derfor viktigheten av å gi god service, er i godt humør og har det ryddig rundt deg. En trygg person som er lærevillig og evner å engasjere sine gjester. Vi skal trene deg ...
Vi søker etter dyktige Kokker til våre restauranter i Oslo4Servicesøker etter dyktige Kokker til vikariater og sommerjobber.Som Kokk vil du være medansvarlig for å lede og motivere et team av kjøkkenpersonell for å levere enestående matopplevelser til våre gjester i våre restauranter som hver og en er unik i sitt konsept. Les mer herFood and Facilities | 4Service. Vi ønsker en person med et sterk...
Har du en lidenskap for matlaging?Vi søker etter kokker til ulike kunder i Oslo-området. Arbeidstiden vil være fra kl. 07.00 til 15.00. Vi ser etter kandidater med erfaring som kokk, enten fra kantine eller restaurantbransjen, da du vil arbeide som kokk i en kantine.Arbeidsoppgaver:Tilberedning og produksjon av matDaglig rengjøring i henhold til rutinerDiverse oppgaver på kjøkkenet Kvalifikasjone...
Er du interessert i å jobbe på flere av Oslos restauranter, hoteller og kantiner i stede for å være bundet til et sted. Behøver du mer fleksibilitet og mulighet til å styre din egen arbeidshverdag. Vil du ha nye utfordringer, erfaringer? Hos oss kan du få en veldig fleksibel arbeidshverdag og man får mulighet til å tilpasse vaktplanen sin etter egne behov. I RestaurantAssistanse kan du jobbe inne...
Fjøla er nåtidens restaurantkonsept med kortreise råvarer fra Norge i fokus. Her møter det tradisjonelle det moderne, og vi byr gjestene på gode porsjoner som vil gjøre dem både mette og lykkelige. Uformelt og rett på sak er stikkord for menyen, som varieres etter sesongens råvarer. Til maten har Fjøla et rikt utvalg av drikke, enten det er øl, vin eller baristakaffe. Alt serveres på Fjøler, til ...
Ønsker du å bidra tildagens kanskje viktigste måltid? Er du brennende opptatt av å opprettholde kvalitet i alleledd, genuint interessert i å yte minnerik service, og brenner du for å lagegod mat og drikke? Vil du i tillegg være med å sette Compass Group på kartetover den beste leverandøren av måltidstjenester? Da vil vi gjerne ha med deg pålaget!Vi søker kantineleder og kokk, i Oslo sentrum.Vikti...
Vi søker en engajert og kreativ fagperson til å skape enestående matopplevelser hos vår kunde!Til vår personalrestaurant i Oslo søker vi en søker en lidenskapelig og dyktig kokk som ønsker å ta del i vår fine dining opplevelse.Du vil ha en aktiv rolle på alle områder på vårt kjøkken, og bidra imenyplanleggingen og varebestillingen.Duvil opptre som fagperson og se til at kvalitetssystemer som IK-M...
Vil du bli en del av et spennende japansk konsept?Vi søker kokker til vår japanske restaurant i Oslo sentrum. Genji Izakaya ønsker å gi gjestene en opplevelse av japansk kultur gjennom mat, drikke og interiør. Vi har et mål om å bli en av de kuleste restaurantene i Oslo!Da trenger vi gode kollegaer, Er du den vi ser etter?Oppstart: Mai 2024Vi søker energiske, positive og initiativrike personer so...
Til EGON Karl Johan søker vi nå en Nestleder i serveringen, og en 1. Kokk til vårt kjøkken!Vi skal være best på gjesteopplevelse. Det innebærer at alle som jobber på EGON Karl Johan må jobbe godt sammen og ha høyt fokus på kvalitet i alle ledd. Fra gode råvarer, et bra kjøkken, dyktige kokker, effektive og blide servitører til flott og behagelig atmosfære i restauranten. Vi jobber i team for at g...
Fjøla er nåtidens restaurantkonsept med kortreise råvarer fra Norge i fokus. Her møter det tradisjonelle det moderne, og vi byr gjestene på gode porsjoner som vil gjøre dem både mette og lykkelige. Uformelt og rett på sak er stikkord for menyen, som varieres etter sesongens råvarer. Til maten har Fjøla et rikt utvalg av drikke, enten det er øl, vin eller baristakaffe. Alt serveres på Fjøler, til ...
Vi søker Assisterende SpisestedssjefCultivate Food & Wine er et 100% plantebasert spisested med hjerte for helse, miljø og dyrevelferd. Vi vil gjøre det enklere for folk flest å spise et sunt og godt plantebasert måltid.I oktober 2021 åpnet vi dørene og har blitt et populært spisested for alle våre gjester og ansatte. Nå søker vi en assisterende spisestedssjef til Maria, og resten av det fantasti...
Vi søker vi nå etter vår nye Head chef på Yokoso med sans for gode matopplevelser og kvalitet! Yokoso er en del av Mat og Drikke-Gruppen som holder til på ettertraktete Aker Brygge. Gruppen ble startet av Pål Gjelseth i 1983, og sammen med broren Tom har de drevet restaurantgruppen sammen. Nå har neste generasjons brødre, Markus og Joppe Gjelseth overtatt og sammen med et ungt og energisk team dr...
Er du interessert i å jobbe på flere av Oslos restauranter, hoteller og kantiner i stede for å være bundet til et sted. Behøver du mer fleksibilitet og mulighet til å styre din egen arbeidshverdag. Vil du ha nye utfordringer, erfaringer?Hos oss kan du få en veldig fleksibel arbeidshverdag og man får mulighet til å tilpasse vaktplanen sin etter egne behov.I RestaurantAssistanse kan du jobbe innen ...
Til EGON Karl Johan søker vi nå en Nestleder i serveringen, og en 1. Kokk til vårt kjøkken!Vi skal være best på gjesteopplevelse. Det innebærer at alle som jobber på EGON Karl Johan må jobbe godt sammen og ha høyt fokus på kvalitet i alle ledd. Fra gode råvarer, et bra kjøkken, dyktige kokker, effektive og blide servitører til flott og behagelig atmosfære i restauranten. Vi jobber i team for at g...
Vi søker etter en dyktig og erfaren Soussjef til vår restaurant Prensa Pintxosi Oslo4Serviceog vår restaurantPrensa Pintxossøker etter endyktig og erfarenSoussjef.Som Soussjefvil du være medansvarlig for å lede og motivere et team av kokker og kjøkkenpersonell for å levere enestående matopplevelser til våre gjester i en restaurant som har ambisjoner om å levere de beste kulinariske retter til mod...
Om VIEW VIEW er Norges ledende konsulenthus innen skybaserte økonomi- og BPO-tjenester. Med sterkt fokus på finansteknologi og innovasjon, har vi siden 2004 gått fra 3 til over 800 medarbeidere. På Barcode i Oslo finner du vår største avdeling. Her er vi 120 økonomer som jobber i team for at kundene skal få kundeservice i beste klasse. Kontorene våre er topp moderne, med godt kollektivtilbud. Hve...
Arbeidsoppgaver: Denne restauranten er en kystperle kjent for sin blendende beliggenhet og gourmetmat, ønsker å styrke sitt team med engasjerte og serviceinnstilte serveringspersonale. Vi søker enkeltpersoner som ønsker å være med på å skape minneverdige opplevelser for våre gjester, i et arbeidsmiljø som vektlegger samarbeid og profesjonalitet. Som en del av vårt team vil dine oppgaver inkludere...
Vi søker etter en dyktig og erfaren Soussjef til vår restaurant Prensa Pintxosi Oslo 4Serviceog vår restaurantPrensa Pintxossøker etter endyktig og erfarenSoussjef.Som Soussjefvil du være medansvarlig for å lede og motivere et team av kokker og kjøkkenpersonell for å levere enestående matopplevelser til våre gjester i en restaurant som har ambisjoner om å levere de beste kulinariske retter til mo...
Vi søker etter en dyktig og erfaren Soussjef til vår restaurant Prensa Pintxosi Oslo 4Serviceog vår restaurantPrensa Pintxossøker etter endyktig og erfarenSoussjef.Som Soussjefvil du være medansvarlig for å lede og motivere et team av kokker og kjøkkenpersonell for å levere enestående matopplevelser til våre gjester i en restaurant som har ambisjoner om å levere de beste kulinariske retter til mo...
Side 1 av 2
Neste