Kokk til restaurant i Bergen Sentrum
REMA Distribusjon Bergen søker sommerhjelp til kantinen på vårt lager på Hylkje. Vikariatet er er delt i to perioder, vi ønsker fortrinnsvis at du kan jobbe alle oppsatte uker1. uke 25 til uke 262. uke 28 til uke 30Opplæring starter snarest etter ansettelse.Arbeidsoppgaver:Tilberedning av frokost og lunsj iht. menyer.Assistere kantinelederRenhold kjøkken/kantineVaremottakRiktig behandling av råva...
Har du ekte lidenskap for matlagning, med et sterkt øye for kvalitet og detaljer? Da ønsker vi å høre fra nettopp deg!4Service Catering AS søker 2 kokker til Bergen og omegn.Arbeidsoppgaver:Produsereog utvikle matog menymedhøy grad av kvalitet.Behandling av råvarer.Utvikle nye menyer i samarbeid med teamet.IK-MatogHMS (rutiner).Bistå dine kollegaer med å skape gode matopplevelser.Arbeidstid er da...
Arbeidsoppgaver:Tilberedning av varmmat og kald mat i.h.t. menyVaremottakLevering av mat til avdelingene og kantinen.Vi søker deg som:Har fagbrev som institusjonskokk/ernæringskokkHar god kontroll på IK-matEr opptatt av kvalitet og ordenEr fleksibel, vennlig, løsningsfokusert, serviceinnstilt og trives med teamarbeidHar erfaring fra institusjonskjøkken
JAJA Restaurant søker servitører
Hos Equinor på Sandsli serverer vi hver dag flotte matopplevelser. Nå behøver vi en kokk i 100% stilling på laget for å fortsette å levere til høy kvalitet! I ISS jobber vi daglig for å skape mer attraktive arbeidsplasser ved å servere smakfull, bærekraftig og kortreist mat av høy kvalitet. Matopplevelsen skal rett og slett være et etterspurt krydder i hverdagen og en viktig komponent for å skape...
Me søker 1. servitør til 100% fast stillingMe ønsker å styrke vårt hotellteam, og søker ein omgjengeleg, fleksibel og positiv 1. servitør til Restaurant- og selskapsavdelinga vår.Me søker etter deg som;Har minst eit års erfaring frå à la carte- og bar servering. Me ønsker at du har Servitørfagbrev- og/ eller er utdanna Sommelier. Har stor interesse for mat og vin. Elskar å selge, yta service, har...
Vi søker etter en dyktig og fremadrettet Restaurantsjef for Parken i Bergen.Vi søker en ambisiøs, dyktig og engasjert Restaurantsjef som brenner for god mat og å legge til rette for fantastiske gjesteopplevelser i et motiverende og inspirerende arbeidsmiljø.Nysgjerrig på hva Parken driver med? Sjekk det ut på IG?? link:Parken ( at parkenbergen) Instagram-bilder og -videoerHvem er du?Du er en pers...
Smilende servitør midt i Bergen Sentrum?
Vi søker etter en dyktig og fremadrettet Restaurantsjef for Parken i Bergen.Vi søker en ambisiøs, dyktig og engasjert Restaurantsjef som brenner for god mat og å legge til rette for fantastiske gjesteopplevelser i et motiverende og inspirerende arbeidsmiljø.Nysgjerrig på hva Parken driver med? Sjekk det ut på IG?? link:Parken ( at parkenbergen) Instagram-bilder og -videoerHvem er du?Du er en pers...
Kjøkkensjefer søkes til Søtt Salt sine personalrestauranter i Bergen!Har du glimt i øyet, er kvalitetsbevisst og er glad i både mennesker, mat og drikke? Vil du like å bidra i et firma med en positiv utvikling? Da kan du være den retteKjøkkensjefenfor oss!Hvem er du?SomKjøkkensjefvil du ha et omfattende ansvar som inkluderer personalansvar, IK mat, HMS, menyutvikling og kundehåndtering. Du brenne...
Liker du å lage mat, jobbe med gjester, og kan jobbe på dagtid på ukedager? Vi søker nå etter vikarer på timesbasis, som kan hjelpe oss med ferieavvikling, sykefravær, og ad-Hoc oppdrag.Coor søker etter en serviceinnstilt, ansvarsfull og pliktoppfyllende medarbeider som kan bidra til et godt arbeidsmiljø.Du vil jobbe på tvers av våre kontrakter i Bergensområdet, så du må være mobil i form av føre...
Adventistkirkens Sykehjem, Nordås er et av de få sykehjemmene som ennå har eget kjøkken som lager all mat for beboerne. Nå trenger vi en kokk, som kan tenke seg å jobbe på et lyst og trivelig kjøkken.Dagarbeid med ansvarsvakter hver 4. helg. Stillingen er ledig pr. 01.06. 2024.Stillingen innebærer noe datakunnskaper.Søknader behandles fortløpende.
Hva vi ser etterKvalifikasjoner:Førerkort klasse B er en fordelKokk eller tilsvarende matfaglig kompetanseErfaring fra ledelse eller opplæringGrunnleggende dataferdigheterNorsk og engelsk språkEvne til å håndtere variasjoner i arbeidsplass som er relatert til å arbeide på en flyplassKravGodkjent bakgrunnssjekk fra Luftfartstilsynet og ID kort til Flesland. Dette innebærer at du må kunne dokumente...
Om stillingenVi opplever økt aktivitet og søker etter ny kokk som kan bidra i vårt mål om å levere mat av ypperste kvalitet til våre gjester i Nygårdsgaten 5. Smauet Kafé ligger i 2.etg og er en flott personalrestaurant der byggets brukere kan nyte gode og smakfulle måltider gjennom arbeidsdagen.Smauet er også åpen for andre gjester og skal være et sosialt møtested for enhver anledning. Læringsar...
Vi søker deg som vil kjenne på mestring og lagfølelseÅ jobbe i McDonald s gir deg egenskaper du vil sette pris på livet ut. Vil du lære deg å mestre hektiske arbeidsdager, få nye venner og ha en variert jobb? Da bør du søke hos oss. Det kan virke hektisk å jobbe her. Sånn kan det også føles i begynnelsen, men du skal være trygg på at vi gir deg god opplæring med grundig oppfølging slik at du mest...
Ekstrahjelp på kjøkkenHva vi ser etterAnsvarlig,konsentrert og organisert,kan jobbe selvstendig.ArbeidsoppgaverRengjøre kjøkkenutstyr og arbeidsområder.Følge HMS regler og internkontroll skjema.Tilberede rettene etter oppskrifterVi tilbyrIngen stress og pressing siden vi kan servere maks 10 gjester med en gång.Lønn etter tariff eller avtale
Vi søker deg som vil kjenne på mestring og lagfølelseÅ jobbe i McDonald s gir deg egenskaper du vil sette pris på livet ut. Vil du lære deg å mestre hektiske arbeidsdager, få nye venner og ha en variert jobb? Da bør du søke hos oss. Det kan virke hektisk å jobbe her. Sånn kan det også føles i begynnelsen, men du skal være trygg på at vi gir deg god opplæring med grundig oppfølging slik at du mest...
A small hotel in the middle of the fjords is looking for a skillful chef.In the restaurant, they offer local and traditional courses, and house specialties based on local ingredients - smoked salmon from the Sognefjord, deer from the hunters, or lamb meat from the nearby farm.The menu is a la carte and on some evenings they offer a three-course menu. During the off-season, they host special event...
Hei.vi ser etter 1 sushi kokker med erfaring og 1 kjøkkenhjelper til sushi room as .Har du erfaring med å lage sushi og ønsker nye utfordringer ?Kan gjerne send oss en søknad til Logg inn for å se kontaktinformasjon Epost: yasin@sushiroom,.noLogg inn for å se kontaktinformasjon
Agas Bistro under Jon Aga åpner til våren og søker nå en kunnskapsrik og lidenskapelig kokk. Mat konseptet vårt er tufta på lokale råvarer av fisk, kjøtt, grønnsaker og sider. Vår visjon er å skape et unikt møte sted hvor en får smake på det beste av hele Hardanger regionen.Hva vi ser etterVi ser etter deg med stort pågangsmot og vilje til å nå langt. Du søker erfaring og kunnskap, og jobber godt...
Ønsker du å jobbe med lokal mat? Vil du være med og skape gode matopplevelser? Vi søker deg som har lidenskap for kokkeyrket og lokal mat.I mange år har Bryggen Tracteursted servert mat inspirert av vestlandsk og bergensk matkultur basert på de beste lokale råvarer. Hos oss kan du kjenne på historien fra hanseatene til nåtiden. Nyt en annerledes matopplevelse på historisk grunn i en intim restaur...
Vil du være med fra starten?Nå åpner vi Norges mest spennende restaurantprosjekt, og vi trenger enda flere dyktige medarbeidere til å skape unike gjesteopplevelser!Når Fløirestauranten ENDELIG åpner dørene, etter en omfattende renovering, skal Bergen få føle på nostalgi og nyskaping, stolthet, tilhørighet og eierskap. På samme måte som Destinasjon Fløyen har til hensikt å få alle til å nyte natur...
Trives du i et hektisk miljø og ønsker å være med på å utvikle bærekraftige menyer med hyggelige kollegaer?Vi søker nå etter en entusiastisk og utadvendt Kjøkkensjef i 100% fast stilling. Som kjøkkensjef i vårt kjøkkenteam vil du få mulighet til å skape gode matopplevelser for våre gjester og inspirere ansatte og kollegaer. Arbeidstid er hovedsakelig dagtid, men som kjøkkensjef må en påregne mera...
Side 1 av 11
Neste