Fast 100% Kokk/Assisterende kjøkkensjef/Kjøkkenassistent
4Service Camp søker etter kjøkkensjefer og kokker ved ferieavvikling i sommerVi er på jakt etter kjøkkensjefer og kokker i rotasjon på 14 14 og 7-7, i vikariater ved ferieavvikling sommeren 2024 i hele landet.Vi har over 7000 rom fordelt på 21 camps over hele Norge -4Service CampsHvem er du?Vi søker kjøkkensjefer og kokker som trives med høy aktivitet og som motiveres av å oppnå gode resultater g...
Da er det deg vi er på jakt etter!Stillingen er en 100% fast stilling. Kunden vår har kontorlokaler i Oslo Øst/Syd.Som kjøkkensjef i Sodexo har du et ønske om å skape noe sammen med oss. Du bevarer vår matprofil, er delaktig i å utvikle vårt konsept og hjelper til med å lede teamet på kjøkkenet. Du har ambisjoner for deg selv og vår bedrift. Du er en positiv person som elsker å jobbe med mat, utf...
Er du lidenskapelig opptatt av mat og service? Ønsker du å ta det neste steget i din karriere ved å bli en del av vårt dynamiske team? Som Assisterende Kjøkkensjef vil du spille en nøkkelrolle i daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet. Dette er en fantastisk mulighet for deg som ønsker å vise frem dine ferdigheter og kreativitet i en jobb som både er spennende og utfordrende!Om stilling...
100 % Kokk/Assisterende kjøkkensjef til Nordmarkas storstueAntall stilling: 1Er du en ekte matentusiast med sans for gode råvarer, gjærbakst og konserveringsmetoder? Har du er kreativt hode, sans for detaljer og et ønske om å utvikle matdestinasjonen Kikutstua?Dette er en unik sjanse til å bli en del av en arbeidsplass litt utenom det vanlige, hvor du vil få stor frihet til å sette ditt preg på m...
Soria Moria Hotell utvider teamet! Er du vår neste Assisterende Kjøkkensjef?
Vår restaurant Bønder i Byen Grünerløkka har nå snart vært i drift i et år.Og vi storkoser oss på Grünerløkka!Vår kjøkkensjef Trond Kristiansen har frem til nå vært Kjøkkensjef for både vår restaurant i Kristiansand og i Oslo. Og etter stor på gang begge steder søker vi nå en Assisterende Kjøkkensjef som vil ha ansvar for den daglige driften av kjøkkenet på Grünerløkka! Og sammen med Trond kan le...
Er du en kjøkkensjef med genuin kjærlighet til mat?
Er du lidenskapelig opptatt av mat og service? Ønsker du å ta det neste steget i din karriere ved å bli en del av vårt dynamiske team? Som Assisterende Kjøkkensjef vil du spille en nøkkelrolle i daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet. Dette er en fantastisk mulighet for deg som ønsker å vise frem dine ferdigheter og kreativitet i en jobb som både er spennende og utfordrende!Om stilling...
Do you crave the taste of success? Say Yes I Can! because here at the Radisson Blu Hotel, we re looking for foodies just like you!At Radisson Blu Scandinavia Oslo, we are one team and make memorable moments for our guests.You ll be running the show, developing the flavours to cook up a storm. Can you think outside of the kitchen, having a taste for the business as well as your signature dish?Key ...
Kjøkkensjef Jensens Bøfhus NorgeJensens Bøfhus på jakt etter en dyktig, energisk og fremfor alt synlig Kjøkkensjef.Som kjøkkensjef ved Jensens Bøfhus vil du inngå i et lederteam som hele tiden jobber mot det felles målet om å gi alle våre gjester en opplevelse av god service og kvalitet.I tillegg vil du jobbe aktivt for å skape en attraktiv arbeidsplass med høy medarbeidertilfredshet. I rollen so...
Hasle Linie Gastropub is hiring! We are on the lookout for a sous chef or an experienced and ambitious chef that is ready to take that next step!We are a large, well established, neighbourhood restaurant, that has just celebrated the 4th birthday, placed right in the middle between Hasle and Løren with a big focus on regular and local guests, families as well as companies around us for afterwork....
Da er det deg vi er på jakt etter!Stillingen er en 100% fast stilling. Kunden vår har kontorlokaler i Oslo Øst/Syd.Som kjøkkensjef i Sodexo har du et ønske om å skape noe sammen med oss. Du bevarer vår matprofil, er delaktig i å utvikle vårt konsept og hjelper til med å lede teamet på kjøkkenet. Du har ambisjoner for deg selv og vår bedrift. Du er en positiv person som elsker å jobbe med mat, utf...
Som en site manager i Compass Group Norge vil du ha ansvar for å lede et tverrfaglig team og være den som sikrer at vi leverer service av høyest mulig kvalitet. Hvis du har et stort pågangsmot, er resultat- og kundeorientert, fleksibel og har et brennende ønske om å levere god kvalitet, da er dette den spennende muligheten du har ventet på. Hos vår kunde leverer vi en spennende personalrestaurant...
Om jobben: Would you like to be part of an exciting and dynamic team working to provide our guests with the best experiences and flavours from Mexico?Coyo is hiring new kitchen staff for the summer season ( with possibility of extention)We are looking for:Chef in charge :A person who has at least 2-3 years experience as a chefExperience with plating.Experience with inventoryIK matAble to work in ...
Kjøkkensjef søkes til kantine sentralt Oslo!Har du glimt i øyet, er kvalitetsbevisst og er glad i både mennesker, mat og drikke? Vil du like å bidra i et firma med en positiv utvikling? Da kan du være den rettekjøkkensjefhos oss!Servering av klassisk De3Stuer buffetløsning med IZY app, og tilhørende kaffebarHvem er du?Somkjøkkensjefvil du ha et omfattende ansvar som inkluderer personalansvar, IK ...
Konsept:Hovedbanen har som målsetning å være en oase i hverdagen for folk flest. Hos oss er du alltid velkommen, enten du skal ta noe å drikke før toget går, spise middag før konsert, eller møte venner på lunsj. Beliggenheten er så sentral den kan bli, rett ved siden av Norges mest trafikkerte dør som er hovedinngangen på Oslo S. Vi har mange forbipasserende, og forskjellige målgrupper besøker os...
EGON Storo søker nå Assisterende Kjøkkenleder og 1. kokk til sitt kjøkken!Stillingen som Assisterende Kjøkkenleder innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restau...
Vår oppdragsgiver er et internasjonalt selskap med flotte kontorer sentralt i Oslo sentrum.Til den lyse og åpne personalrestauranten trenger de en kokk, i vikariat fra 14. august til 20. desember, som vil jobbe tett sammen med deres dyktige kjøkkensjef. Det er lagt opp til bruk av gode råvarer, det aller meste av maten lages fra bunnen av og man tilstreber variert kost tilpasset allergikere mv.Va...
Vi søker vi nå etter vår nye Head chef på Yokoso med sans for gode matopplevelser og kvalitet! Yokoso er en del av Mat og Drikke-Gruppen som holder til på ettertraktete Aker Brygge. Gruppen ble startet av Pål Gjelseth i 1983, og sammen med broren Tom har de drevet restaurantgruppen sammen. Nå har neste generasjons brødre, Markus og Joppe Gjelseth overtatt og sammen med et ungt og energisk team dr...
Kreativ Catering er ett av Norges beste, og mest ambisiøse cateringfirmaer. Vi holder til i ett toppmoderne og helt nytt kjøkken skreddersydd etter vårt behov i Skullerud næringspark. Beliggenhet rett ved Skullerud T-banestasjon og gå avstand til marka. I næringsparken har alle ansatte tilgang til lunsj i kantinen, døgnåpent treningsstudio og sykkelutlån.Vi er i en stadig vekstfase og ser nå ette...
Vi ser etter deg som er genuint interessert i god mat, lokal kultur og har lyst til å være med på å forme hotellets matfremtid.Denne er en ekstra stilling. Arbdeisvakter er på kvelden. Det er enten Alacarte eller Bankett. Dine arbeidsoppgaver som kokk:tilrettelegge og lage mat av høy kvalitet i samsvar med våre ulike matkonsepterfølge prosedyrer i henhold til IK-mat, renhold og sikkerhetbidra til...
Vi ser etter deg som er genuint interessert i god mat, lokal kultur og har lyst til å være med på å forme hotellets matfremtid.Dette er en Ekstra stilling. Arbeids vakter er på dagtid. Frokost og/eller lunsj. Dine arbeidsoppgaver som kokk:tilrettelegge og lage mat av høy kvalitet i samsvar med våre ulike matkonsepterfølge prosedyrer i henhold til IK-mat, renhold og sikkerhetbidra til at avdelinge...
Vi ser etter deg som er genuint interessert i god mat, lokal kultur og har lyst til å være med på å forme hotellets matfremtid.Dine arbeidsoppgaver som kokk:tilrettelegge og lage mat av høy kvalitet i samsvar med våre ulike matkonsepterfølge prosedyrer i henhold til IK-mat, renhold og sikkerhetbidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhetfølge rutiner for...
Side 1 av 2
Neste