Chef
Executive chef
Sous Chef
Sous chef / Assistant Head Chef
Chef
Sous Chef
Chef de Partie - THE THIEF
Kokk med fagbrev:En av våre kunder har behov for flere kokker til et langvarig engasjement. Stillingen er heltid og du vil gå inn i skiftplan med rotasjonsturnus med 14 dager på og 14 dager avspasering. Arbeidstiden er: 0700-1730, 1030-2100. Endringer kan forekomme. Det er arbeid i flere kantiner, så arbeidssted vil varier. Kunden dekker kostnader til og fra arbeid samt bolig hvis bostedet er ute...
Clarion Hotel er mer enn bare et hotell. Vi gjør mer ut av hver detalj, og skaper møteplasser som øker livskvaliteten til våre gjester og kollegaer. Sammen med oss, vil du alltid være der det skjer, midt i hjertet av byen eller på flyplassen. Og kjernen i alt; Våre engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, som sørger for at gjestene opplever noe mer enn bare en overnatting.Ved å jobbe i Clarion H...
Clarion Hotel er mer enn bare et hotell. Vi gjør mer ut av hver detalj, og skaper møteplasser som øker livskvaliteten til våre gjester og kollegaer. Sammen med oss, vil du alltid være der det skjer, midt i hjertet av byen eller på flyplassen. Og kjernen i alt; Våre engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, som sørger for at gjestene opplever noe mer enn bare en overnatting.Ved å jobbe i Clarion H...
Head chef for Mexican restaurant
Chef at Sportsbren
Clarion Hotel er mer enn bare et hotell. Vi gjør mer ut av hver detalj, og skaper møteplasser som øker livskvaliteten til våre gjester og kollegaer. Sammen med oss, vil du alltid være der det skjer, midt i hjertet av byen eller på flyplassen. Og kjernen i alt; Våre engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, som sørger for at gjestene opplever noe mer enn bare en overnatting.Ved å jobbe i Clarion H...
PIZZA CHEF
Chef at Bjørk
We are looking for an experienced chef who can be our head chef! In close collaboration with the general manager, as head chef you must focus onCost controlTrainingEmployee's managementFood ordersProduct quality, including IK food (Food safety)Our ambition is for all our managers to run their unit as if it were their own, and with the help of the industry's proudest employees, sell the world's be...
Chef, Bryt tapas
KOKK - RESTAURANT CHEF 50%
KOKK - RESTAURANT CHEF 100%
Sous Chef / Chef hos Norgescatering
HOTEL RIVIERA Hotel Riviera opened in the summer of 2023 in a completely new district "Verket" in Moss. Riviera means where sea meets land and Hotel Riviera is located at the far end with the sea and the beach as the nearest neighbour.We draw inspiration from the various rivieras around the world and create our own destination with 172 rooms. "It's not just a place, it's a feeling". Central to Ho...
Sous Chef med utvidet ansvar søkes på Norefjell - bli med på de gode opplevelsene
Vi søker kokk med fagbrev og god matfaglig kompetanse.Du må kunne jobbe selvstendige vakter og innehar en god porsjon fleksibilitet, da endringer ofte skjer på kort varsel.Stillingen vil bestå av skiftjobbing (frokostvakter og kveldsjobb)samt jobb annenhver helg.Ansettesesperiode er 01.06.24-15.09.24 i 100% stilling.Vi tilbyr gode betingelser når vi finner de rette.Bedriften kan ikke tilby bolig....
The hotel is about 2 hours driving distance from Oslo and the closest city is Fredrikstad.The hotel has 102 rooms, a SPA and conference center, a restaurant, and a bar. The hotel restaurant serves breakfast, lunch, and dinner. Mostly buffet, during the summer season they also have a la carte. The capacity of the buffet restaurant reaches 200 guests simultaneously.The person we are looking for alr...
Side 1 av 8
Neste