1 - 24av 561ledige stillinger

Økonomi rådgiver

Sorter
2 dager siden

Rådgiver økonomi

Fylkesmannen I Innlandet - Lillehammer, Lillehammer/Øyer/Gausdal

I denne stillingen vil du bli tilbudt lønn som rådgiver i kode 1434 med lønn fra kr 500 000 - kr. 575 000,- pr. Jobbnorge id: 178616 vi leter etter deg som har: økonomisk utdannel...

nav.no
2 dager siden

Rådgiver økonomi

Fylkesmannen I Innlandet - Lillehammer, Lillehammer/Øyer/Gausdal

Du får fleksibel arbeidstid og vil nyte godt av vår rause arbeidsgiverpolitikk og velferdsordninger.I denne stillingen vil du bli tilbudt lønn som rådgiver i kode 1434 med lønn fra kr 500 000 - kr. 575 000,- pr. år, avhengig av tidligere yrkeserfaring og faglige kvalifikasjoner.

karrierestart.no
2 dager siden

Rådgiver regnskap og økonomi

Agder Energi - Kristiansand, Kristiansand & omegn

I agder energi as er det ledig stilling som rådgiver i økonomi- og regnskapsavdelingen. Økonomi- og regnskapsavdelingen fører regnskap for alle konsernselskap og er organisert i seksjon økonomi, finans og risiko.

karrierestart.no
3 dager siden

Rådgiver regnskap og økonomi

ledig-stilling-jobb - Kristiansand, Kristiansand & omegn

I agder energi as er det ledig stilling som rådgiver i økonomi- og regnskapsavdelingen. Økonomi- og regnskapsavdelingen fører regnskap for alle konsernselskap og er organisert i seksjon økonomi, finans og risiko.

finn.no
5 timer siden

Rådgiver økonomi -- bred og selvstendig stilling med stort ansvar

Bbsi Sentrale Staber Bergen Kommune - Bergenhus, Bergen

Nr: - stillingsident: 4159524996 presentasjon av stillingen: vi ønsker å styrke vår kapasitet innenfor regnskapsanalyse og økonomiskinternkontroll og søker en samfunnsengasjert, dyktig og selvstartende økonom/revisorsom ønsker et spennende og variert arbeidsfelt innenfor offentlig økonomi.Stillingen inngår i seksjon for økonomi som er en del av den sentrale staben ibyrådsavdeling for barnehage, skole og idrett, med tette bånd til den politiskeledelsen og en bred kontaktflate ut mot den øvrige delen av organisasjonen.

nav.no
7 dager siden

Rådgiver/controller økonomi- og virksomhetsstyring

ledig-stilling-jobb - Uranienborg-Majorstuen, Oslo

Rådgiver/controller økonomi- og virksomhetsstyringSeksjon for økonomi- og virksomhetsstyring søker etter en rådgiver til et vikariat med varighet på 1 år.Seksjonen har ansvar for å tilrettelegge for plan- og styringsprosesser, langtidsplan, budsjett, og tertial- og årsrapportering.

finn.no
13 dager siden

Rådgiver økonomi

Nord Universitet - Bodø, Bodø/Fauske & omegn

Jobbnorge id: 177097 om stillingen ved nord universitet, fakultet for samfunnsvitenskap, kontorsted bodø er det ledig en fast 100 % stilling som rådgiver innen økonomi. ...Kvalifikasjonskrav vi søker en engasjert og resultatorientert rådgiver som sammen med kontorsjef og teamet skal bidra til styring og kontroll med fakultetets samlede økonomi.

jobbdirekte.no
13 dager siden

Rådgiver økonomi

Universitetet I Oslo - Oslo

Relevant realkompetanse vil kunne kompensere utdanningskraveterfaring fra økonomi, controlling, budsjett, og regnskap med gode, dokumenterbare resultater fra tidligere relevante arbeidsforholdvi forventer at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, arbeider strukturert og analytisk, og er løsnings- og resultatorientert slik at bruker får gode leveransergod regnskapsforståelsegode excel kunnskapergod muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelskerfaring fra universitets- og høyskolesektoren og forskningsprosjekter finansiert gjennom eu, forskningsrådet eller andre kan være en fordel vi tilbyr lønn som rådgiver, stillingskode 1434, fastsettes innenfor et spenn mellom kr 563 700 og kr 605 500 per år avhengig av erfaring og kompetanserett kandidat vil få en viktig rolle i en ia-bedrift med et hyggelig og stimulerende arbeidsmiljø.

jobbdirekte.no
6 dager siden

Financial controller - System

Sissel Teoh Melkild - Oslo

Arbeidsoppgaver og ansvar Daglig oppfølging og kontroll av fagsystem forsikring med tilhørende integrasjoner Test og feilretting av fagsystem forsikring ved nye versjoner og nyutvikling Deltagelse i prosjektarbeid Vedlikehold av regnskapsklient i UBW samt utvikling og vedlikehold av rapporter Kvalifikasjoner Utdanning innen økonomi og regnskap (min. 3 år) Erfaring med oppfølging og utvikling av fagsystem i forsikring med grensesnitt mot datavarehus og regnskapssystem Erfaring med forsikringssystemene Paris og/eller Prolife og regnskapssystem UBW Unit 4 er en fordel Erfaring fra forsikringsregnskap samt prosjektarbeid knyttet til fagområdet er en fordel Vi tilbyr en utfordrende og spennende rolle i et av bransjens største forsikringsselskap eiet av DnB og SpareBank 1.

experis.no
6 dager siden

Rådgiver/controller -- økonomi- og virksomhetsstyring

Oslomet Storbyuniversitetet Seksjon For Økonomi Og - Uranienborg-Majorstuen, Oslo

Rådgiver/controller -- økonomi- og virksomhetsstyring Seksjon for økonomi- og virksomhetsstyring søker etter en rådgiver til et vikariat med varighet på 1 år. ...Andre opplysninger Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte: Seksjonssjef Idun Thorvaldsen, telefon 456 00 397 Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, 1434 rådgiver.

nav.no
3 dager siden

Rådgiver økonomi -- bred og selvstendig stilling med stort ansvar

Bbsi Sentrale Staber Bergen Kommune - Bergen, Hordaland

Nr: - stillingsident: logg inn for å se kontaktinformasjon96 presentasjon av stillingen:vi ønsker å styrke vår kapasitet innenfor regnskapsanalyse og økonomisk internkontroll og søker en samfunnsengasjert, dyktig og selvstartende økonom/revisor som ønsker et spennende og variert arbeidsfelt innenfor offentlig økonomi. Stillingen inngår i seksjon for økonomi som er en del av den sentrale staben i byrådsavdeling for barnehage, skole og idrett, med tette bånd til den politiske ledelsen og en bred kontaktflate ut mot den øvrige delen av organisasjonen.Stillingen er ledig fra snarestarbeidsoppgaverbarnehage-, skole og idrettsøkonomihovedansvarlig for økonomisk tilsyn med private barnehager en vesentlig bidragsyter i avdelingens løpende arbeid med økonomisk internkontroll en vesentlig bidragsyter i videreutvikling av avdelingene strategiske økonomistyringsaktiviteter, herunder rapportering, benchmarking og etablering av modeller for nøkkeltallsstyring i den løpende driften av barnehager, skoler, og idrettsanlegg deltager i ulike endrings- og utviklingsprosjekterkvalifikasjonerutdannet statsautorisert revisor minimum 5 års erfaring fra revisjon av konsern, og inngående kunnskap om internprising og internhandel bred erfaring fra ledelse av prosjekter svært gode datakunnskaper, spesielt innenfor bruk av excel.

karrierestart.no
7 dager siden

Rådgiver/controller -- økonomi- og virksomhetsstyring

Oslomet Storbyuniversitetet Seksjon For Økonomi Og Virksomhetsstyring - Oslo

Rådgiver/controller -- økonomi- og virksomhetsstyring Seksjon for økonomi- og virksomhetsstyring søker etter en rådgiver til et vikariat med varighet på 1 år.Seksjonen har ansvar for å tilrettelegge for plan- og styringsprosesser, langtidsplan, budsjett, og tertial- og årsrapportering.

karrierestart.no
7 timer siden

Rådgiver - anskaffelser

Anskaffelser Sandnes Kommune - Sandnes, Sandnes & Stavangerområdet

Nr: - stillingsident: 4160886649 presentasjon av stillingen: anskaffelser har ledig 100 % stilling som rådgiver, med fokus rettet mot sandnes eiendomsselskap kf og bygg- og anleggsanskaffelser.

nav.no
8 dager siden

Økonomimedarbeider innen regnskap og lønn

Wan Yuen Hui - Oslo

Vi ser etter deg som har høyere utdanning i økonomi eller som har relevant erfaring fra regnskap, lønn og faktura. ...Stillingsinformasjon antall stillinger: 4 industri: manpower fagfelt: økonomi / regnskap / lønn underkategori: fakturabehandler , inkassomedarbeider, controller, økonomikonsulent , regnskapsmedarbeider /- fører / -assistent, lønnsmedarbeider, lønnskonsulent, kredittmedarbeider, økonomimedarbeider, autorisert regnskapsfører, lønnsansvarlig, reiseoppgjør, selvstendig regnskapsfører, selvstendig lønnskonsulent, - økonomi / regnskap / lønn stillingstype: engasjement/vikariat, fulltid arbeidssted: oslo rolle: rådgiver, fagperson, medarbeider, prosjektleder søk på stillingen publisert: 13.11.2019 søknadsfrist: 24.11.2019 ref.

manpower.no
7 timer siden

Økonomikonsulent 100% fast stilling.

Hillgun Kiil - Vestre slidre, Valdres

Du bør ha: 3 års høgskolestudium i regnskap/økonomi Gjerne erfaring Gjerne autorisasjon som regnskapsfører (ikke et krav). ...Ved spørsmål kan du kontakte Manpower v/ Senior Rådgiver Hillgun Kiil, tlf. 95171923, Stillingsinformasjon Kunde: BOLIGBYGGELAGET TOBB Antall stillinger: 1 Industri: Manpower Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn Stillingstype: Fast Arbeidssted: Trøndelag Trondheim Rolle: Medarbeider Søk på stillingen Publisert: 20.11.2019 Søknadsfrist: 29.11.2019 Ref. nr.: 1031963 Søk på stillingen Kontaktinformasjon Hillgun Kiil Telefon 95171923 E-post: All form fields are required.

manpower.no
4 dager siden

Regnskapsfører/rådgiver med ikt-kompetanse

Viken Økonomi Norgesregnskap - Sandefjord, Sandefjord/Larvik/Lardal

Spennende jobbmulighet Vi søker etter en medarbeider som er initiativrik og som er faglig engasjert, med relevant kompetanse og erfaring fra regnskap og økonomisk rådgivning til bedriftsmarkedet....

nav.no
6 dager siden

Rådgiver økonomi - bred og selvstendig stilling med stort ansvar

ledig-stilling-jobb - Bergenhus, Bergen

Vi ønsker å styrke vår kapasitet innenfor regnskapsanalyse og økonomiskinternkontroll og søker en samfunnsengasjert, dyktig og selvstartende økonom/revisorsom ønsker et spennende og variert arbeidsfelt innenfor offentlig økonomi.Stillingen inngår i Seksjon for økonomi som er en del av den sentrale staben iByrådsavdeling for barnehage, skole og idrett, med tette bånd til den politiskeledelsen og en bred kontaktflate ut mot den øvrige delen av organisasjonen.Stillingen er ledig fra snarest

finn.no
2 dager siden

Rådgiver/seniorrådgiver hr

Oslomet Storbyuniversitetet Forbruksforskningsinstituttet Sifo - Uranienborg-Majorstuen, Oslo

Stillingen lønnes i henhold til hovedtariffavtalene i staten og oslomets lønnspolitikk: 1434 rådgiver, lønnstrinn 50-66 (kr. 449.300 - 594.400) 1364 seniorrådgiver, lønnstrinn 60-74 (kr. 532.300 - 692.400) for spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Du får mer informasjon om stillingen ved å kontakte: preben paulsen, økonomi- og administrasjonssjef, telefon 45666021, e-post vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen "søk stilling".

nav.no
5 timer siden

Rådgiver, med hovedansvar for innkjøp

Malvik Kommune - Malvik, Stjørdal/Indre Sør-Trønderlag

Arbeidsoppgaver: Lede, gjennomføre og sikre fremdrift i anskaffelsesprosesser og sikre at disse gjennomføres i henhold til gjeldende regelverk Koordinere innkjøpssamarbeid med Trøndelag fylke og andre kommuner Kontraktsadministrasjon, implementering og oppfølging av avtaler Ansvar for drift, support, opplæring og utvikling av kommunens konkurransegjennomføringsverktøy, kontraktsadministrasjonsvektøy og e-handelsløsning Aktivt bidra til kompetanseheving for anskaffelsesområdet ute på kommunens virksomheter Utarbeide analyser samt videreutvikle strategier og rutiner Saksbehandling- og utredninger innenfor virksomheten Bidra til å øke kvaliteten på kommunens tjenesteproduksjon Kvalifikasjoner: Universitets- eller høyskoleutdanning innen fagområdene økonomi og/eller jus.

nav.no
12 dager siden

Rådgiver økonomi

Nord Universitet - Bodø, Bodø/Fauske & omegn

Om stillingenved nord universitet, fakultet for samfunnsvitenskap, kontorsted bodø er det ledig en fast 100 % stilling som rådgiver innen økonomi. ...Arbeidet innebærer utstrakt kontakt og service ovenfor personalet ved fakultetet og universitetet forøvrig.Kvalifikasjonskravvi søker en engasjert og resultatorientert rådgiver som sammen med kontorsjef og teamet skal bidra til styring og kontroll med fakultetets samlede økonomi.For ansettelse i stilling som rådgiver kreves relevant utdanning fra universitet eller høyskole, mastergrad eller tilsvarende.Lang og relevant praksis kan kompensere for deler av utdanningskravet.Øvrige kvalifikasjoner og personlig egnethetevne til å arbeide systematisk, strukturert og selvstendig med flere parallelle prosesserserviceinnstilling, initiativrik og med gode samarbeids- og kommunikasjonsevnergod formidlingsevne, både muntlig og skriftligkunnskap og erfaring fra store organisasjoner med stor administrativ og faglig kompleksitetgode excel-kunnskaper vektleggeserfaring og kjennskap til økonomisystemene agresso, basware og sap er en fordel, men opplæring vil bli gitt.Erfaring fra offentlig forvaltning, samt kjennskap til universitets- og høyskolesektoren og fakultetets utdanninger være en fordel.I vurderingen av søkere vil personlig egenskaper som er nødvendig for stillingen bli tillagt stor vekt.Vi kan tilbystillingen lønnes etter statens lønnsregulativ, kode 1434 rådgiver - nok 505 800,- til 607 700,-.

karrierestart.no
2 dager siden

Førstekonsulent/rådgiver i Seksjon for regnskap

Uit Norges Arktiske Universitet - Tromsø, Tromsø By

Jobbnorge id: 178477 om stillingen ved seksjon for regnskap er det ledig en 100 % fast stilling som førstekonsulent/rådgiver. ...Arbeidsområdene for seksjonen er: drift av sentralt fakturamottak løpende regnskapsføring, inn -og utbetalinger og regnskapsrapportering systemforvalter av universitetets økonomisystem ubw brukerstøtte og opplæring av økonomi og regnskapsmedarbeidere du får jobbe med den som ansettes skal delta i daglig drift og forvaltning av uits økonomisystem og oppgaver i tilknytning til regnskaps-/økonomiområdet.

nav.no
2 dager siden

Rådgiver/seniorrådgiver hr

ledig-stilling-jobb - St.Hanshaugen-Ullevål, Oslo

Personlige egenskaper:analytisk og systematisk tilnærmingnøyaktig og strukturertsamarbeider lett med andre og evne til å skape tillitoperativ, løsningsorientert og fleksibelta selvstendig ansvar for tildelte arbeidsområder og oppgaverstort brukerfokus, opptatt av kvalitet og effektive prosesservi tilbyr:spennende oppgaver i et inspirerende forskningsmiljøet godt arbeidsmiljø med svært kompetente og engasjerte medarbeidereen stilling med svært høy grad av selvstendighet og stort faglig ansvargode vilkår for videreutviklinglåne- og pensjonsbetingelser i statens pensjonskasse andre opplysninger:stillingen rapporterer til sifos økonomi- og administrasjonssjef.Stillingen lønnes i henhold til hovedtariffavtalene i staten og oslomets lønnspolitikk:1434 rådgiver, lønnstrinn 50-66 (kr. 449.300 - 594.400)1364 seniorrådgiver, lønnstrinn 60-74 (kr. 532.300 - 692.400) for spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Du får mer informasjon om stillingen ved å kontakte:preben paulsen, økonomi- og administrasjonssjef, telefon 45666021, e-post ppauls@oslomet.Novil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen søk stilling .Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål.

finn.no
13 dager siden

Rådgiver økonomi

Nord Universitet - Bodø, Bodø/Fauske & omegn

Jobbnorge id: 177097 om stillingen ved nord universitet, fakultet for samfunnsvitenskap, kontorsted bodø er det ledig en fast 100 % stilling som rådgiver innen økonomi. ...Kvalifikasjonskrav vi søker en engasjert og resultatorientert rådgiver som sammen med kontorsjef og teamet skal bidra til styring og kontroll med fakultetets samlede økonomi.

nav.no
13 dager siden

Rådgiver økonomi

Universitetet I Oslo - St.Hanshaugen-Ullevål, Oslo

Dine arbeidsoppgaver vil være økonomisk forvaltning av eksternt finansierte prosjekter og forskningssentre, herunder budsjettering, økonomistyring, analyse og rapportering løpende økonomisk oppfølging av enhetenes prosjektportefølje i forhold til prosjektleder, finansieringskilde og instituttledelse utarbeide økonomiske analyser, beslutningsgrunnlag og gi bistand i finansieringssøknader bidra til god kvalitet på økonomisk data og analyser, og delta aktivt til helhetlig forståelse av enhetenes og fakultetets økonomi være en aktiv pådriver til et godt samarbeid på tvers i økonomiseksjonen krav til erfaring/kompetanse økonomifaglig utdanning, minimum tilsvarende bachelornivå. Relevant realkompetanse vil kunne kompensere utdanningskravet erfaring fra økonomi, controlling, budsjett, og regnskap med gode, dokumenterbare resultater fra tidligere relevante arbeidsforhold vi forventer at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, arbeider strukturert og analytisk, og er løsnings- og resultatorientert slik at bruker får gode leveranser god regnskapsforståelse gode excel kunnskaper god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk erfaring fra universitets- og høyskolesektoren og forskningsprosjekter finansiert gjennom eu, forskningsrådet eller andre kan være en fordel vi tilbyr lønn som rådgiver, stillingskode 1434, fastsettes innenfor et spenn mellom kr 563 700 og kr 605 500 per år avhengig av erfaring og kompetanse rett kandidat vil få en viktig rolle i en ia-bedrift med et hyggelig og stimulerende arbeidsmiljø.

nav.no

Side 1 av 24

Neste

Fant du ikke det du var på jakt etter?

Hold deg oppdatert om Økonomi rådgiver

Område
 • Akershus (36)
 • Buskerud (23)
 • Hordaland (17)
 • Nord-Norge (49)
 • Oppland/Hedmark (28)
 • Oslo (226)
 • Rogaland (59)
 • Sør/Nord-Trøndelag (48)
 • Telemark/Vestfold (34)
 • Vest/Aust-Agder (13)
Omfang
 • Deltid (10)
 • Heltid (521)
Jobbtype
 • Engasjement (77)
 • Fast (416)
 • Prosjekt (24)
 • Vikariat (17)
Arbeidsgiver
 • Academic Work (7)
 • Azets Insight (7)
 • Berit Grindstad Berge (12)
 • Experis (11)
 • Forsvaret (15)
 • Hr Prosjekt (7)
 • Sweco Norge (8)
 • Uit Norges Arktiske Universitet (10)
 • Unit Direktoratet For Ikt Og Fellestjenester I Høyere Utdanning Og (9)
 • Universitetet I Stavanger (14)